hívd a körzeti orvosod, ne várj, mert 72 óra legalább, amíg kijönnek a tesztre, olyan leterheltek jaj, Photo, drukkolok, hogy ne a vírus legyen, de hívd a körzeti orvosod ! Ne várj !
Javaslom, mielőbb csináltass egy tesztet, hogy bizots lehess benne, illetve fel tudj készülni, ha mégis. Egyébként - ismeretlenül is - mielőbbi javulást kívánok Neked, és ne vedd félvállról!
Photo, ma beálltam 76-ig set-be, de alig kaptam nap végén 2K -t 77-en, ma azt is tartották eléggé SET Group Vétel 2000 db 77 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7527639, idő: 2021.03.23 16:44:07)
ma felkeltem reggel és volt egy megérzésem, hogy semmi sem fog sikerülni és úgy is lett:) mai nyereség : 0 vettem pár cuccot, de még azokat is nyögvenyelősen kaptam meg /set és dunahouse, futur, 4ig / remélem, jobban ment ma neked ebben a fetrengős posványban:)
ja, meg azt is üzenem , hogy ha csak 1 darab buffet-féle befektető lenne a cig-ben, már rég 500 lenne, én meg visítanék, hogy miért adtam el az utolsó tételem 400-on:)
buffet úrnak meg azt üzenem, hogy csak a kezemet figyelje cig-ben, mert nem remeg, 326-os mai csúcson is adtam, igaz, nem bíztam a véletlenre 318-tól:)
Photo, szerintem lassan aljhoz érkezik megint a set, itt már érdemes próbálkozni vételekkel persze nem zárok ki egy 74-ig leszúrást újra, de szerintem már érdemes vételekkel beállni még úgy is, hogy nem tudjuk adni napközben a 74-től való felszáguldás 86-ig utoljára azt mutatja, hogy megéri....
épp hogy nem sajnálatból írtam, hogy simán behúzol félmillát, ha jól "kamillázol":) de írtam is, hogy ez a március nekem sem diszmenet , volt nap, hogy semmit nem kerestem
Photo, ma sok nem történt a blue-kban, illetve otp már kis minusz a lányomnak, aminek nem örülök mostanában nem veszel set-et? egész jól lehet mozogni benne.....
totoro, megrázod magad és behúzol félmillát egy nap alatt:) én meg a "fontolva haladók"-hoz tartozom:) lányommal beszéltem már, mondtam, megérkeztünk az alá, ahol vettem az otp-t, cig viszont megint "villantott" egy kis reménysugarat bruhahaha:) zeller-indexről írnak cig-ben, hogy buffet engem figyel:) vajon kinek fáj annyira, hogy ma adni tudtam 4K-t ?
Nekem is nagyon kevés sikerült. Masterplastot adtam reggel 200 db-t, amit délután vissza is vettem. Tele vagyok MOL-lal és nem valami szép látvány, amit most produkál.
leves