örök példaként álljon itt, hogyan próbáltam javítani az átlagom wallisban: első sor a meglévő papírmennyiség, második az átlagom, ami még mindig messze borzalom:)81012 db
lehet, furcsa, amit most írok, de deltában mindig van remény, akár egy nagyobb felfutásra is most elrettentésül álljon itt az én példám wallissal: először még "büszkélkedtem", hogy "csak" 111-ről vagyok beragadva benne, aztán telt az idő és a 111 már rettenet messze lett:) de abból még a halvány reményt sem látom kiszabadulásra:)
benibubu, soha ne mondd, hogy soha annyi váratlan dolog történik szinte naponta deltától én is többet vártam mára, de láttam, minden kicsi bezuhangat , tehát akkor az sem volt kivétel
Hidd el nem vagy egyedül....4ig engem is megszivatott. Engem a delta zavar, ott sikerült pár hete úgy beragadnom, hogy szerintem idén ki sem szabadulok.
ásító volt a mai nap, szinte semmit nem tudtam csinálni, egyszerre rongyolódtak lefelé a kicsik, mintha valami "rongyolódási csapatfőnök " irányította volna mai nyereség: 4IG összesen 8 233 HUF AutoWallis összesen 2 502 HUF SET Group összesen 2 612 HUF Nyereséges HUF pozíciók összesen13 347 HUF
köszi kezdődik a zúzás 4ig-ben 516-os vételből ki sem tudtam jönni, csak az 508-513-asból el kellett volna adni tegnap nullában a régi 530-as vételem... pffff
majdnem leszedték a fejem itt néhányan, amikor beírtam, hogy minden fegyelmezettséget vállalni tudok, kivéve egyet nem, hogy ne találkozzunk a gyerekekkel megbeszéltük, ők is iszonyú fegyelmezettek, csak a lakásukban és a házuk kertjében vannak, kaját rendelünk, de minden hétvégét együtt töltünk és most ez a pénteki hirtelen döntés volt a legjobb ---jössz a pilisbe velünk? ---megyek, gyertek értem és egy olyan boldog napunk volt, ami semmi félelemről nem szólt, csak rólunk
meglettem:) nem bánnám, ha még egy-két papír menne kicsit tovább mondjuk, ha kívánságműsor, akkor kérem az appeninnt, cig-et, ott1-et, deltát, 4ig-t, set-et:)
Én értettem elsőre is. Csak az a véleményem, hogy vannak “fontos” és “ még fontosabb” dolgok. Aki ezt a műfajt csinálja az óhatatlanul hibázgat, mégha ezerrel figyel és gondolkodik is egész nap. A kereskedés “csak” fontos”. A közös kirándulás viszont “még fontosabb”...
csak azért vagyok mérges, mert az egyik kedvencem a 4ig, és ekkora "lyukat" hagytam benne tanulságos lehet szerintem más számára is .... ja, a pénteki spontán lazítás mindent megért:)
remélem, lejött világosan, amit írni akartam: ha már egyszer megvettem magasabban egy papírt, bírni kell a lefelét is, ráadásul nem az én fejemben fog eldőlni a papír árfolyama, tehát ilyen hatalmas "50 forintos rést" a saját vételeimben nem szabad hagyni
ennyi, amit tettem ma benne: 2020.04.27 14:18:004IG Vétel 1000 db 523 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6277603, 2020.04.27 17:05:194IG Eladás 1000 db 531 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6279269, ezt megérdemeltem, jobban kell figyelnem az összes papíromra
leves