Nem ertem,hogy masokat miert zavarja,ha sajat topikjaba bemasolja a nyero tredeket.Engem peldaul egyaltalan nem idegesit. Persze biztosan vannak beragadt pozik de a napi nyero tradekkel azokbol a virtualis vesztesegekbol szepen le tud faragni. Igen ezert tenni is kell,eppen ezert nem kell irigykedni ez miatt.
egy gondolatot fűznék hozzá: sokak azt teszik szóvá (és van is benne valami), hogy a napi nyerők mellett elsiklik az, hogy mennyi a beragadt portfólión a görgetett veszteség. ha Éva ezt is beírná (nyílván nem fogja), az azért árnyalná a képet, és megnyugodnának a kedélyek, hogy ő sem tévedhetetlen.
na, apropo, meglátás van egy meglátásom kpack-ban, a waberer 2 darabokról jutott eszembe szóval ott őrület van, 2-3 darabok állnak ezer forintonként na most ha lenne egy vicces "nagybefektető, kb 200 darabbal 10 ezres árfolyamelmozdulást tudna okozni:) én csak verem a csalánt most, de nem a magaméval:)
ezt a listát nem először írom be:) bárki kérdezi, nem hazudok, válaszolok a legmagasabb beszorulásaimról is de: például futurban az átlagom már 80, set-ben 75, nem mintha ez bármit jelentene, mert úgysem adom el minuszban ezeket, legfeljebb év végén átkötök
Nekem ne :) Én tudom hogy van, vagyis gondolom hogy lehet beszorulás is, aki így kötöget kizárt hogy ne legyen. Csak azt mondtam, mindig is fognak kételkedni meg támadni, mert ez a psziché:) Ezt látják 95% ban, most oké beírtad, ma látják, de a kövi 7 napban csak a kötéseket fogják látni:) ezért a sok negegatív reakció, szörintem :) Abba ne hagyd, mert én mindig szívesen olvasom ezt a topiikot , téged is, meglátásaid is.
vicces vagy, ahogy írod :)) de bárki kérdez beszorulásokról, szívesen elmondom leghíresebb-hírhedtebb beszorulásom opusban 468-ról ez a legextrémebb de ho -h o -hóóóórgásssszzzz, van nekem 4ig-m 700 ról is:) bárki kérdez, szívesen elmondom ---ha nyögve is ---a beszorulásaim:)
majdnem beadtam a waberer-kötést, mert az nagyon vicces volt 2 darab 2 darab és így ment ki lassan 300 darab:)
Törölt felhasználó2020. 03. 26. 18:34
Ezt hívják "jó marketingnek". Mivel Évus sokat köt, és be is írja (ő dolga) gondolom volt hogy azt is beírta 1-szer 1szer, hogy mivel és hol ragadt mennyivel stb.. de, mivel ő aztán aktivan tolja, mindenki 95% ban csak azt olvassa tőle, hopp itt is kiment, hopp ott is, hopp ennyi nyereség.. és pont. Ez alapján mi alakul ki az olvasókban? hát a siker, az hogy neki "minden sikerül" nekem nem, és miért? és feljön az irigység és mit tudom én mi még :) De ez egészen normális pszichésen, nincs is rajta csodálkozni való hogy, ezt váltja ki a többségből, és lesz támadás belőle stb. Van egy nagyon alap "műveltség" az emberek többségénél, "ha az enyém döglődik, döglődjen a szomszédé is" és nem bírják elvilseni ha rajtuk kívül a másik sikeresebb, böki a csőrüket... márpedig lehet összesítve szarul áll most éva is (beragadt pakkok), de a sok sok pozitiv beírás miatt, nem ez a kép alakul ki az olvasókban :) Ilyen eccerű. Kicsit olyan mint a facebook aki mindig posztolja hogy épp milyen tengernél nyaral..a problémákról nem beszlve nem posztolva, így a követők azt látják: "neki milyen jó élete van, míg az enyém, vagy épp kételkednek...."
leves