mellesleg ezt a set-felrántást sem vártam, még délelőtt kaptam 98.1-en is, igaz, nem a teljes 2K darabot, 2020.02.20 12:38:31SET Group Vétel 1500 db 98.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5944872, szóval a set-re is azt gondoltam, ma vegetálás lesz, igaz, nem túl magasra rántották, 108-at el sem érte, ott álltam 103-as vétellel legközelebb eladáson, szóval ahogy ez ma meglepetés volt, mindig lehet meglepetés valamelyik kicsiben "éljen az örök szülinap a tőzsdén, csak mindig más papíré ":)
ez már nekem is eszembe jutott, ráadásul ma 104.5-ön is kaptam, 103.5-ön még nem, de már nagyon gyorsan itt a 100 megint az sem nagy kaland, hogy lekövetem 100-ig, sosem veszek sokat belőle szinteken, csak a magam "diszkrét" 2K-mat, a kérdés, hogy mi lesz, ha leér 100-ig beindul még lejjebb a bosszantógép?:)
csak tegnap még úgy tűnt, egy kóbor eladótól vettem meg 106.5-ön az eladását de ma már látszik, tényleg adják de egyébként azon nevetgélek, hogy hétfőn is épp 78 ezret kerestem, csak akkor fordítva, set volt 14 ezer és enefi 40 ezer :) na, a forgandóságról ennyit jövő héten nincs kizárva, hogy wallis indul meg miért ne? annyira temeti mindenki, ilyenkor szokott "csoda" történni
nem, nem vagyok ideges miatta, szerintem lesz jobb is, lehet, valaki megunta, akinek sok van, majd kiderül, ha nem holnap, a jövő héten .... legyen a jövő héten is valami jó kis táltosodás :)
Járt utat, ne adj fel járatlanért. Tudod, hogy hányan frusztrálódnának ilyentől? Miért nem 106-on kezdtem adni? Jaj, jaj! No, éppen azt nem kell számolgatni, hogy “mennyit nyerhettem volna”...😉
hát nem is mondom, hogy számít a forgalomban, csak nekem számít, mert 10K-val kevesebbet szoktam benne nyerni , de ma jó lett, nem pazaroltam:) bár 102-ről kezdtem adni a 97-es vételeket...
nyereségek : 4IG összesen 4 808 HUF ENEFI összesen 13 384 HUF ESTMEDIA összesen 7 246 HUF SET Group összesen 53 139.62 HUF Nyereséges pozíciók összesen HUF-ban 78 578 HUF
leves