Kapott egy nagy sokkot, előző nap limitek esett, aznap, amikor megindult szintén lenézett nagyon. Lecsapott rá a speka tőke, és sokan rácsatlakoztunk. Egyszer majd megint felkapcsolják a villanyt, csak az a baj, hogy 200-230 között megint ott a friss beragadtak hada, akik a legvégén vettek, és bővítgettek lefelé megint 200-ig, és most 215 körüli átlaggal ülnek benne. Nehéz lesz emelkednie, ha átmegy a 200-on. Szerintem.
Kunderát nagyon szeretem:) drukkolok, hogy találj jobb befektetést, de most kicsit magam ellen beszélek:) de nem kritizállak, tiszteletben tartom a döntésed
igen, amikor lerántották 177ig nagyon gyorsan, 230-ról, akkor napokig csak cig-ben mozogtam--- amikor először lerántották és ment a pánikduma akkor nagyon sokat kerestem vele 230-ig most gyakorlatilag megint ott van, mint a pániknál, csak épp semmi nem történik
Az más, ő magasról volt beragadva, elég volt neki. Érthető.Beteszek egy hetes grafikont, hogy lásd ebből a zónából, ahol most van, indult el 2017-ben: https://invst.ly/pm2jl Ép ésszel felfoghatatlan lenne, hogy 160 alá menjen...
Őszintén? Nemcsak a CIG-et adtam el, hanem még néhány más kisebb papírt is. (Csak ott kisebb volt a fájdalom:). Nézd, tavaly április óta csorog le a CIG! Milyen jele van annak, hogy fordulni fog? Semmilyen. Ültem a veszteségben, az OTP meg elszáguldott mellettem. Na, ilyent többet nem csinálok. Más: jó volt a mese, jót nevettem. Ha ajánlhatok valamit, egy film: A lét elviselhetetlen könnyűsége. /Kundera/ Nem egyszerű, de megéri.Tegnap néztem. /Videa.hu
Azok a 180 körüli vételeid biztosan jók lesznek, a baj az, hogy besült a forgalma. Ha lett volna egy kis eszük, akkor a múltkori 238-240 után le-fel rángatták volna öröm lett volna keresni vele. Sokan rákattintak. Volt nap amikor három kört csináltam benne 5-10 % között. Kár! Én már megvárom, hogy leteszik-e 170-re... Ha igen, akkor csak visszaköltözik belé az élet...
Persze, jobb 133-on tömni a reménykedőket, mint 123-on, 113-ön, nem? Majd lesz jövő hét második felében lehetőséged visszavenni 125 alatt. De lehet, hogy ebben a zónában tartják még egy darabig, ameddig rá nem unnak a zemberek erre a szintre. A lényeg, hogy napi 1-2 millió részvény kimenjen... Magánvélemény. Még véletlenül sem akarlak befolyásolni, csináld ahogy érzed! 😀
Montecarlo, ma meséltem a lányomnak, hogy radikálisan vágtál és eladtad a cig-et, a lányom erre: ---anyu, te miért nem vagy képes néha ilyenre? a válaszom: semmiképp nem adok el, amíg látok reményt valamiben, nem érdekel, meddig szorulok benne egy esetben adok el, december végi adóoptimalizálásnál, azt már megtanítottátok nekem, hogy az átkötés ilyenkor hasznos
leves