szülinapi buli volt a hétvégén a szomszédban, repültek a héliumos lufik a sátrakhoz kötve, nagyon jó volt a hangulat strandoltunk is, az is jó volt, leúsztam 10 kilométernyi távot időt nem mértem :) főzőcskéztem is, rio marés tonhalas tésztasalátát csináltam sok cukkinivel és brokkolival, aztán továbbfejlesztettem az almás palacsintakorongokat, feldúsítottam kókuszreszelékkel és a tetejére akácméz lett a végén, egy nagy baj lett a kertben, megjelent egy vakond, a legszebb füves helyeken túr:) állítólag fejbe kell csapni, de nem gyilkolászunk, viszont szomorúan nézzük a szép füvet, amit tönkretesz ez a vakbarom
4ig, ha átmegy 800on, lesz 900 is! De legutóbb a Vodafone vitte 800ig, viszont 1-2 nap után újra szürkeség lett, szóval ha valakinek most van 4ig, akkor nem kockázat tartani, mert 670-700 tartja,de szerintem nincs benne akkora potenciál rövidre, mint jelenleg opusban.
stayerke, mi lett a focitornával? gondolkodtam hétvégén, a 4ig-n ha már elhagyta a 700-at, van esély, hogy 800 lesz ----merészebb becslés 860 ----kiindulva az opus-appeninn páros teljesítményéből de nem tudom, te jobban érzed
Igen, "kicsit" nagyobb darabszámmal dolgoztam, szóval így is szép lett, hétvégén nem ezen akarok agyalni, mert a fiamnak Debrecenben lesz egy nemzetközi foci tornája, ráadásul ma megjött az új autónk! Ezeken túl pedig kezdődnek a Top focibajnokságok is, tele leszek programmal, mozgalmas hétvége lesz!
gondolom, nem 500 darabot vettél:) de legalább 500 darabot megtarthattál volna jövő hétre, hátha tényleg elmegy 800-ig de lehet, nem jól érzem a 800-at, a 4ig néha megindul hirtelen, aztán megfonnyad
gratula ! mondd meg a férjednek, hogy ügyes asszonykája van:) tényleg nagyon érzed ezt a 4ig-t ma megint opusban voltam, de csak 300-tól 313-ig, délután 3-kor már eladtam álltam 290, 280-on is, de nem ment 295 alá és vettem őrmestert, már ezer éve nem volt, régebben néha kötögettem benne, és felfigyeltem, hogy 400-on toporog megvettem 410-en 200 darabot, és kiment 430-on ez nagyon pici nyereség, de mindennek örülök:) éljen az őrmester daytrade:)
leves