hát nem tudom, pénteken kicsit sütőt a nap 2812-n álltam és vártam ... ott lett volna meg 13% kamatom ... inkább raktam volna DKJ-ba. de úgy csak Te szálltál ki 2.800-on ... no meg még 100db- kb. :-) Nem tudom, ma meg már nem merek ellene fogadni.
az elmúlt hetekben már tökélyre fejlesztettem a sajttekercset körözöttel töltve és a sonkatekercset tormás krémmel töltve most a kaszinótojás tökéletes elkészítését nézegetem, azt a fajtát, ami a klaszzikus, tehát a finom bevonatosat nagyon érdekes, már több különféle receptet találtam a "bevonatra", az egyik szerintem a legjobb, azt érzem
a gyerekek miatt én is így csinálom, 2-3 töltött paprika nekem, a többi húsgombóc a gyerekeké a szósszal és a főtt krumplikockákkal, de a paprika íze bekerül a szószba, attól lesz nagyon finom
Zsuzsa, ma megint kísérleteztem, csemegét egy banánt összetörtem villával, egy zöld almát lereszeltem a nagyobb reszelőn, zabpelyhet 10 dekát beáztattam meggynektárba, pici só, kevés vaniliás cukor, kicsi fahéj, hozzátettem egy kiskanál kakaóport, 6 darab babapiskótát összetörve ---- ez kellett, mert túl "leveses" lett volna egyébként,egy jól kanalazható sütihelyettesítő lett, na, finom lett , másik fele holnapra vár a fridzsiderben :) ahogy most nézem, holnap elbír majd görög joghurtot a tetején
tennék bele bazsalikomot, fehér borsot, ha magamnak főzném, de nem lehet ugyanez a paradicsomos húsgombóc esete is, azt nem érzi, hogy darált marhából van a hús, de a fűszerezést már érzi, tehát ott is só- cukor-egyensúly kell, oda betehetek fokhagymát és hagymát, de csak óvatosan, és a húsgombócba még zabpelyhet is elfogad a rizs helyett, ez már jó
unokám paradicsomlevese: paradicsompüré, víz, só, kicsi liszt, kicsi olaj, cukor, és SEMMI MÁS ne legyen benne, csak betűtészta:) ez a klasszikus paradicsomleves, ezt szeretik a gyerekek:)
halihó gyerekek, ma kaptam otp-t 11000-en és kaptam mol-t 2710-en a molnak örültem, majdnem 100 forinttal lejjebb kaptam vissza vételt, pénteken 2800-on adtam , ma 2710-es visszavétel nem rossz szerintem
leves