az az érdekes ezen a tőzsdén, hogy ha blue-t veszel, nem túl magasan, előbb-utóbb visszajön az utolsó vételeim jó magasra sikerültek mol-ban és főleg otp-ben de aránylag megnyugodtam, jó nagy adagot tudtam adni otp-ben mol-ban ma csak keveset adtam, de az is pluszban történt és nem minuszban, elégedett vagyok ha kispapírt veszel, az jó nagy rizikó , általában nem jön be, de most bejött
Huhh ma gáz-ra longot, ... hol vagyok Én hétvégi/hétfői OTP longommal ... Még nem is merek futures és commiditiesben jogosultságot adni magamnak ... https://finviz.com/futures_performance.ashx?v=12
az volt a szerencsém, hogy betettem tegnapelőtt az eladást, de ma délután már nem voltam , mol-ban valószínű legelől álltam eladásban hetek óta ---- ott kitartottam , de délelőtt csak 2790-et láttam maximumként, ez is csoda lett estére jó nap lett a mai, az otp nélkül is
örülök, hogy megoldódott a fűtésprobléma ez a kukoricás édesség nem lesz a kedvencem, ma filézett narancsot és kockára vágott almát tettem hozzá, így még jobb lett, de a vaníliarudat sajnálom már utólag belőle, elég lett volna a kis zacskó vaniliás cukor és a másik, hogy a sós --sajtos-- fokhagymás- petrezselymes polentaváltozat bejön köretként
Az utolsó 20 perc most kivételesen asztali gépről ... nem mobilról munka közben ... OTP short lezárva és mit vettem helyette? .... dobpergés OTP longot , nem akartak adni de végül is megkaptam ... A MOL ban 92db.-al hogy lehetett ilyen még most sem értem ... 16:57:04 | MOL | 2790 | 1.5% | 92 | 25668016:56:44 | MOL | 2782 | 1.2% | 1466 | 4078412
a 2752-es vételű mol kiment 2800-on, de gyanítom, ez egy kegyelmi állapot volt és többet kellett volna adnom ami hatalmas meglepetés, a napokban vett cig 245-ös vétel ---- kiment 280-on, láttam este, ment tovább is, de nekem ez is jó volt , két napot töltöttem benne otp ----hát otp ---- most az kezdett bolyongani lefelé
nem tudom mennyire lesz jó nap.tőzsde zárás után a tengeren túl rossz hírek láttak napvilágot.Negatív tartományban a határidős piac. Ma kora délután megadta magát a fűtés rendszerem,vagyis a kazán sztrájkol.nincs fűtésem,kandalló melegít a nappaliban.Minden nap van valami érdekesség,nehogy már unatkozzam. mol miatt ne keseregj,én se figyeltem mostanában annyira,ritkán üzleteltem benne.
nem is gondoltam volna, hogy kukoricadarából ilyen felséges édességet lehet készíteni kíváncsi vagyok, ha fridzsiderbe teszem, még mit bír el gyümölcsözönt mindenképp ez milyen finom:)
és zseni is vagyok 4 deci víz, két deci tej, csipet só, fél vaniliarúd kivakarva, még egy csomagocska vaniliás cukor, felforraltam, forrás előtt egy kiskanálnyi kukoricadara, hogy ne csomósodjon, aztán a 15 deka kukoricadara, , hirtelen ötlet, ehhez nagyon illik a banán, egy banánt összetörtem villával, és hozzákevertem a forró, de már tűzről levett kész kukoricatörténethez, 4 pohárban osztottam el, a tetejére majd még gyümölcsöket teszek evésnél, 4 napi csemegém megvan, isteni finom lett:)
egész jól tartja magát az amcsi tőzsde, talán van remény, hogy a 11400-as otp megy szépen fel tovább a mol-t, ha tartom, már visszahoztam volna a tegnapi minuszaim ejjj, mérges vagyok, de nagyon
engem annyira nem zavar,mert a dax és olaj-gáz kárpótól bőven,és ott lehet ki-be ugrálni,persze szigorúan stopokkal védve a pozikat.Azért OTP-ben napon belül mozogtam ma is,volt long,utána short.A költség sok,de kockázat így kevesebb.
senior, ha olvasol, elkezdtem kísérletezni kukoricadarával, egyrészt sós irányban, reszelt sajtos-vajas-petrezselymes polenta felé, és nézegetek édességlehetőségeket is, találtam egy "kukoricadarás túrógombóc villámgyorsan " --nosaltys receptet, holnap kipróbálom azt is találtam olyan receptet is, hogy kukoricaprósza, egy mákos-vaniliás változatot, de még magozott meggyet is tennék hozzá értesz a kukoricadarához? van ötleted?
ez a mol az én hülyeségem, vettem 2660-on és el is adtam, ma sem vettem rá, marad a remény, hogy elhúzzák ---- valamikor ---- 2800 fölé otp-ből maradt a 11400-as vételem, kicsit visszahoztam a tegnapi bukóból kétszer is- egyszer a tegnapi 11250-es vételt adtam 11470-en, azt visszavettem 11400-on, azt megint adtam 11520-on, és nap végén visszakaptam 11400-on kispapírok közül vettem futurt 23.8-on, más nem történt
leves