Tegnap dobtam a 4iget 704-702nél, erre 718ig felszúrt, mintha rám vártak volna, hogy elhúzzak! Többet rá se nézek(esetleg néha félszemmel), mérges vagyok! Masterplast se volt jó választás, de a 275dbból sikerült 108at eladnom minihaszonnal, amiből OTP lett 10160ért! Azt hiszem mára ennyi lesz.
na, legyen már ezen a takonyak tőzsdén is egy villanás, beírom az amcsikat, mint jókedvű népet, akik nem dőlnek állandóan a kardjukba: dow: + 345 nasdaq: + 264 sp: +66
már most beírom, hogy ez a zöldségkocsonya egyszerűen isteni :) biztos nem én találtam ki, nem néztem utána, nem hiszem, hogy feltaláltam volna valamit, de esküszöm, a sok zsíros cafrang helyett a sima húsleves alaplével a brokkoli-sárgarépa-fokhagymagerezdek étkezési zselatinnal kocsonyásítva egy élmény:) nagyon szeretem a kocsonya állagát, csak a sok bőr-zsír-cafrangot benne nem , tehát nem is veszem meg ezeket kidobni
akkor majd buékolunk este:) az nagyon jó ötlet, hogy a srácok a nagyinál legyenek, mert a nagyiknak már nem a szilveszter a fontos, hanem az unokák, nektek meg kikapcsolódás :)
ja, és még egy vicces dolog: nyelvészek kutatói témaként elkezdték vizsgálni a fake news szövegeket, mik a jellemzőik azt mondja ez a nagyon okos kutatónő ---- gondolom milliókért ---- hogy ha a főmondatban a "tudja" szó szerepel, utána a mellékmondatban a "hogy" után elhihetőbb minden hát ez nagyon jó kutatás ennél egyszerűbb lenne az állítást magát megvizsgálni IQ-val vagy "józan paraszti ésszel " de akkor nem lehetne zsebrevágni milliókat a kutatási témáért
Mi is otthon leszünk 31.én, a gyerekek a mamáknál(másik városban), kettesben nyugiban. Köszi a drukkolást, azért vettem sok Otpt, mert nagyobb esélyt látok rá, hogy 10 felett marad! Opust nem tudom megmagyarázni, Masterplast jó lesz tavasszal, azt mostanában érdemes venni(7000 feletti célára van, bár ez nem sokat jelent).
lányom mondta, nem jönnek fel szilveszterre, féltik a kutyákat a durrogtatásoktól, nagyunokám biztosan jön pestre, mert a haverjaival szilveszterezik, de azt mondta, nem tudja, hogy délután lesz-e ideje felugrani hozzám, vagy csak hajnalban aludni , nem baj, belövöm a tv-n a comedy centralt , aztán túlélem a szilvesztert, amúgy is csak fiatalon jelentett nekem sokat , ez a szilveszter igazi fiatalos ünnep , majd megfogadok dolgokat, amiket nem tartok be, megnézem a tüzijátékot, már 3 éve van itt nagyon szép, az erkélyről lekövethető, és ennyi barátnőm szerint találkozzunk és menjünk kicsit az utcára, de nekem nincs kedvem
ja, mert otp helyett sok opust vettem az elmúlt időben 117.6-tól 124.8-ig ennyi eszem volt:) úgyhogy most drukkolok neked otp-ben, ezzel magamnak is kicsit:)
utazom? milyen elegánsan hangzik... fuldoklom:) ha 30%-nál többet fizet az állampapír, akkor átmegyek oda:) az otp vételedhez feltartott hüvelykujj, az legalább még napon belül is tud felfelé menni:) ma még be sem léptem a kereskedési felületre, teletext-en nézem néha az érdekfeszítő vörös tengert de a tatárhusi már érik a fridzsiderben, szerintem estére jó lesz, és most csinálom a brokkolis-fokhagymás-sárgarépás zöldségkocsonyát, ha szép zöld tőzsdeszínt akarok látni, majd mélyen a brokkolirózsák szemébe nézek :)
leves