be fogok írni az erste ügyfélszolgálatnak, hogy nagyon örülök, hogy van vételi-eladási gombjuk a programjukban , egészen felhasználóbarát így :) képzeld, ha vétel-eladás helyett ilyen gombok lennének, hogy : "csodálkozó gomb" "érdeklődő gomb" "ordibáló gomb" hajattépő gomb"
senior, most még annak is örülök, hogy látok valamit, és tudok vételt.eladást nyomni, emlékszel, egyszer ezt kérdeztem tőled, megnyugtattál, hogy van vételi-eladási gomb és tényleg ! pompa, kacagás:)
a randomnál is az egyszerűbb netboont használtam, csak az épp tökéletesen működött, amire nekem kellett : valódi realtime, 10-es könyv, kötéslista, 12 órás időzár kidobások nélkül stb.
de voltam ott ma is, de egyszerűbb ez az alap, amire nekem kell nem tudok ott semmit berögzíteni, rendezni, nem vagyok programozó:) nyomogattam ott mindent, aztán meguntam
ez az azonnali üzenetküldés teljesülésnél: egy nap 3-5-nél több után leáll, aztán most kiléptem, beléptem, és akkor megjöttek egyben a 8052, 8010, 7960 vételekről jó, hogy nem a sarki hentesnek küldik .. azonnali .... hahaha
nagyon nehéz így kereskedni mintha direkt csinálnák, hogy ne legyen egyszerű a real time-ról meg valóban ők tehetnek, hogy állandóan késik most kaptam --- optimistán 8052-n és 8010-en vissza otp-t értesítés megint nem jött, csak láttam, amikor zuhantották
Nem, ez régi hiba, lefagy is sokszor. Nekem már ki van alakítva a saját felületem, és az egyedi könyvek sem frissülnek sokszor, ha törlöm és kirakom újra akkor is nagyobb arányban nem lesz reál. olyan is van h a kötéslistában már látom h elment a tétel de az egyedi könyvben még ott áll. Értesítés változó h jön vagy nem. Egy pozitívum van mostanság ha megszakad a net nem dob ki, ha újra van net akkor frissül magától.
leves