nagy nehezen megtaláltam a 4ig vételt, ott 719 a vételi jutalék, az eladási 733 , de azt hol látom, hogy lett-e engedmény, mert daytrade lett? azért találtam meg nagy nehezen, mert ez az eseménynapló annyi üzenetet tartalmaz, mintha átfúrtam volna magam Kínába és föld körüli úton jöttem volna vissza :)
ha a "csak teljesült"-et választom, akkor látom, hogy volt egy nap rv eladásom, egy 4ig vételem és a 4 ig eladás de csak a mai napot mutatja, nincs konkrét idő de nem is kaptam értesítést sem a 4ig vételről, sem az eladásáról nem találom , hol van az értesítés vételről és eladásról
azt sem tudom, hogy számolják el pl. ezt a mai 4ig vételt és eladást, mert csak sima vétel-eladásra tettem, de a randomban számított az aznapi vétel -eladás, mégha nem is dt-t jelöltem be
örülök, hogy itt vagy, senior vettem 4ig-t 300 darabot 685-ön és eladtam 699-en, de egyikről sem kaptam értesítést, de miért nem? kivettem volna véletlenül az értesítést? most meg nem is látom, hol kellene bejelölni igen, egész nap az alapban kínlódtam, de ha azt mondod, a pro-val is el tudok boldogulni, talán holnap kipróbálom fáj a fejem, el vagyok keseredve, mint a vakegér tántorogtam itt egész nap ezen a netbroker felületen a real biztos, hogy nem real, többször kipróbáltam, betettem vételeket, és mire megjelentek, több perc eltelt
na, mondom benézek, hogy boldogulsz.... gondolom az Alap verzióval kínlódsz, azért továbbra is javaslom, hogy töltsd le és barátkozz inkább a Pro-val. az garantáltan azonnal mutatja neked a darabszám változásaidat.
készletben következő nap látod addig elszámolás alatti tétel , azt hiszem az ép számla vezetés anyagában írnak erről h mi mennyi sok minden T+2 nap van ami T+3, vagy kitapasztalni, nézegetni.
na, első eladásom: jött egy óriási tábla, hogy 1196-on 150 nap rv kiment 1168-as vétel volt de nem látom, hol párosítja össze a kettőt az egyenlegközlőben mintha nem is történt volna eladás, a darabszám nem változott S.O.S. help, segítség:) ezt az eladást is két nap múlva fogom látni? nincs sehol valami azonnali nyílvántartás?
leves