gyáva vagyok:) ha beletanulok valamibe, már nem félek, de az új dolgoktól félek ha meglesz már a program, akkor merek egyedül keresgélni, legeljebb megint kérdezek 5 butát:) hidd el, annyira antitechnika vagyok, hogy biztos elrontanék valamit
amúgy unokád nélkül is meg tudod csinálni a telepítést, teljesen automatikus. és akkor már ma este tudod nézegetni, beállítani az ablakokat, mit akarsz látni stb.
dehogy terheli. viszont Edge-ből hívd be a erste oldalát, amikor letöltöd, emlékeim szerint Chrome-ot Firefox-ot nem szereti. ha letöltődött, csinál egy kis ikont, arra kell kattintani a későbbiekben. ja, és nem lő ki negyedóra után, viszont az árfolyamok frissítését leállítja addíg, amig rá nem klikkelsz, hogy befejeztem a főzést, újra a gép előtt vagyok :)
ott van egy "összevont kötések" lekérdezés, abban a mai üzleteidet látod. most arra nem emlékszem, hogy számol-e eredményt, vagy csak a szumma eladási meg a vételi összegeket ( a kettő különbsége ugye a nyerő)
senior, még egy utolsó kérdés: ha letöltöm ezt a pro-t, nem terheli le nagyon a gépet? nem mertem egyedül letölteni, úgy volt, hogy ma jön a nagyunokám segíteni, de csak holnap tud jönni, megvárom, nehogy elrontsak valamit
úgy érdemes a két rendszert használni, hogy a Pro-t nyomod napközben, sokkal részletesebb, azonnal látod a kötéseidet, úgy építed fel magadnak a képernyőt, ahogy akarod, stb. - Alap-ba én csak akkor lépek be, ha a portfólióm azon részleteit akarom megnézni, ami nem az aznapi kereskedéshez szükséges, ebben lehet részletesen megnézni a jelenlegi portfóliód bekerülési árát, jelenlegi értékét, stb.
leves