vááááá, amcsik: dow: + 322 nasdaq: + 207 sp: + 58 de jó lenne, ha otp-t újra 9500-on látnám :) lolka-molka is kiszabadulhatna a műkörmösok karmai közül
állítólag ez egy hiba volt a mesefordításban a békát nem megcsókolni kell, hanem falhoz csapni, mert akkor derül ki, állja-e a sarat azaz nyámnyila vagy igazi férfi
átnyomtam, amit írtam, mert csörgött a telefonom, a szintén nyaraló barátnőm hívott, ő is nagyon jól érzi magát szóval a békalencse varázsos volt számomra, icipici sok kis zöld a vizen , és szerencsére úgy láttam először, hogy szép volt , nem zavaros
Megírom priviben,hogy miért kerültem padlóra,habár kitalálhattad,mitől is szenvednek szegény nők,mármint mi :D.... tömören,megcsókoltam egy békát, békából átváltozott királyfivá,de most újra béka lett,még hozzá varangyos :DDDD
dehogynem :) pl. ha kitörne a jelenlei oldalazásából felfelé, akkor nyílván dobom a 8800-as várakozást. vagy ha kijönne valami hír, hogy megállapodunk az EU-val, akkor az biztos dob otin egy pár ezrest, akkor nincs mese, be kell szállni, akár még 10-en is. de jelenleg nem látom, miért menne sokkal feljebb. nézd meg a forintot, azért az is mutatja, hogy ez még nem a bull piac kezdete :)
már akartam kukorékolni neked:) megint nagyon szép képeket küldtél a vizivirágokat nagyon szeretem gyerekkorom első találkozása a "békalencsével" volt,
miért vagy depressziós? sikeresen kereskedsz, mint megtudtuk nemrég van egy szép kertes házad, ha jól sejtem, te sem alkalmazottként dolgozol, saját főnököd vagy, utazgatsz, nyaralgatsz... tiszta Hathor 2 :)
nem, nem vagyok depressziós, csak arra hoztam a példát, hogy nekem nap mint nap "be kell mennem úszni " tudatosan, kockáztatva, hogy "baleset" ér, azaz beszorulok a "vízbe" ha pedig kijövök a hinárral teli vízből , örülök, hogy sikerült aznap is "megúszni a távomat"
senior, nem válaszoltál tudod, nekem muszáj kockáztatnom nap mint nap eszembe jutott Heller Ágnes, a filozófusnő 90 vagy 92 éves korában bement a balatonba úszni és többet élve nem jött ki szerintem az ő döntése volt, de ha baleset, az is tudatos választása volt
leves