-pny -pny
1
5
3
2017. április 08. | 15:44
#1

Komcsi Fidesz  

Csakhogy mindig legyen szem előtt...
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
január 10. | 17:30
előzmény: #16  Lujoska
#17
lassan ki kellene rángatni a lábánál fogva az odújából ezt a patkányt
2018. április 20. | 10:33
előzmény: #14  Olvassatok
#15
Felvásárolta! Kapitalista módon, úgy ahogyan a nagykönyvben meg van írva! Mi ebben a törvénytelen? Nem lehetet mindre pályázni, tehát felvásárolta! Mindenki jól járt!
2018. április 20. | 10:23
#14
Az Orbán-kormány 2012 szeptemberében törvénybe iktatta, hogy 2013 közepétől csak azok árulhatnak cigarettát, akik erre engedélyt kapnak. A koncessziókat botrányos tenderen osztották ki: hamar kiderült, hogy az engedélyek nagy részét a kormánypárthoz így-úgy közelállók nyerték meg. Az Átlátszó most megvizsgálta, hogy azóta hogyan alakultak a nemzeti dohányboltok bevételei és tulajdonviszonyai. Azt találtuk, hogy míg a törvény célja szerint elvileg egy személy legfeljebb öt dohányboltot üzemeltethetne, a sokmilliárdos forgalmú üzemeltetői hálózatokba szerveződő dohányboltok végső tulajdonosai – betéti társaságok kültagjaiként – egyszerre több tucat trafikban is érdekeltek lehetnek. Adj SZJA 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka! kormanypropaganda_2018_800 Hiába telt el már majdnem öt év a nemzeti dohányboltok nyitása óta, számos régi trafikos továbbra sem tudott talpra állni sem anyagilag, sem lelkileg. Eközben a koncessziót nyert közelállók körül hatalmas trafikhálózatok álltak fel. “Vu Zoli” például 92 nemzeti dohányboltban szerzett tulajdonrészt, ezek az üzletek a megnyitásuk óta összesen 51 milliárd forint bevételt termeltek. A CBA felsővezetői 57 trafikban érdekeltek, amelyek eddig 26 milliárd forint bevételt termeltek. A rendszer veszteseit és nyerteseit cikksorozatban mutatjuk be. Kerületenként mutatjuk meg, mekkora üzleti hálózatok alakultak ki egy-egy olyan nagyvállalkozó körül, aki személyesen egyáltalán nem, vagy alig nyert trafikkoncessziót. Az első részben a budapesti I. kerületi trafikokról lesz szó. https://atlatszo.hu/2018/04/05/trafikbarok-budapesten-vu-quy-duong-mar-92-nemzeti-dohanyboltban-erdekelt/
2018. március 18. | 16:25
előzmény: #12  Pajtika
#13
‘89-ig jelentett Szita, jó eséllyel az akkor még Soros ösztöndíjas Orbánról is.
.
Most meg közösen komcsiznak és Sorosoznak:) Ez a Fidesz. Az iskolázatlanok meg bekajálják.
2018. március 18. | 15:29
#12
Lelkes ügynök volt Szita Károly A vezető fideszes politikus a Kádár-rendszer elkötelezett híveként jelentett „a mások életéről” https://mno.hu/belfold/lelkes-ugynok-volt-szita-karoly-2454036
Törölt felhasználó
2018. március 18. | 14:54
#11
komcsi és fasiszta egyben
2018. március 18. | 14:33
#10
A harc eredménye csak tőlünk függ, mert osztályharc lett ez a javából. Attól, hogy képesek vagyunk-e visszanyerni önbizalmunkat, magunk mellé tudjuk-e állítani a józan erőket, s ha kell az ellenséges ellenforradalmi erőkkel szemben határozottan fel tudunk-e lépni. Ha igen, megmarad a rend, a biztonság, túljutunk gazdasági nehézségeinken, megőrizzük értékeinket és egy új, korszerűbb, hatékonyabban működő magyar szocializmust hozunk létre. Ha nem, az anarchia, a káosz – és ne legyen illúzió – a fehérterror fog eluralkodni." Orbán Viktor, 2018. "Ne áltassuk magunkat, nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy nemzetközi birodalommal... (...) Külföldi konszernek és belföldi oligarchák által kitartott média, hivatásos béraktivisták, bajkeverő tüntetésszervezők, nemzetközi spekulánsok által fizetett ngo-k láncolata van jelen. (....) Csak akkor tudnak győzni, ha sikerül megbontaniuk az egységünket. (...) Nem érvelnek, hanem cenzúráznak, nem harcolnak, hanem csípnek és rúgnak. Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a választások után elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi értelemben. (...) Elég egy ügyefogyott kormány, egy félresiklott választási eredmény, és máris elveszik minden, amiért megdolgoztunk."
wgl
2018. március 12. | 08:37
előzmény: #2  -pny
#9
Olyan szép, amikor a fidesz vagy az agymosott elhülyült hívei komcsiznak,
A komcsizó fideszkomcsik csak a fideszvakhitû agymosottaknál érnek célt, nem látják amit már tudnak maguk a fideszkomcsik is:
"Senki sem utálja jobban a kommunistákat, mint egy egykori kommunista." dakota mondás.
--Deutsch T: "... csak a mi komcsink jó komcsi!"-
--Boross Péter: "A Fidesz a volt MSZMP-tagok gyujtohelye" 2007. 11. 29. 12:36|Közélet"A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor túlzottan befogadó lett, és pártja körülsertepertélnek a volt MSZMP PB tagok, és más baloldali érzelmű emberek." A vicc, Boross P pont ilyen.
--A 2010-es fideszkormány minden tagja volt komcsipárttag, funkci volt. Martonyitól Vargán át egészen OgV-ig.
---A fidesz vasökle, a CÖF mind az 5 vezetője az átkosban hangos vérkomcsi volt, most túlkompenzálásból üvöltve komcsiznak, akár a Vezénylõ tábornok.-
---A székháztolvaj komcsizik, mikor az anyatejjel szívta magába és a bölcsõben is a komcsi elveket magolta, ezeket mára agresszíven alkalmazza a gyakorlatban. stb.
........ Van még hatalmas lista akik komcsipártban voltk, többen funkcióban és ma a fideszben komcsiznak. Legharsányabban a volt vérkomcsik komcsiznak!
.... Az is aranyos amikor Sorosoznak, és tudjuk ezek mind hatalmas pénzeket, milliókat kaptak anno Sorostól.ocsmány gazemberek, múltjukat megtagadják, jótevőjüket hátba szúrják. E
z a fidesz. Ja és közben pofátlanul hazudnak és szétlopják az országot.
Törölt felhasználó
2018. március 12. | 08:05
Törölt hozzászólás!
#8
2018. március 12. | 03:32
előzmény: #6  -pny
#7
"A ‘89-es Orbán/Fidesz nem csak szimplán szégyellné a mai Orbánt/Fideszt"
      
Bocs, de ez szerintem baromság. 
     
Az ellenzéki oldalon valamiért nagyon elterjedt ez a romantikus téveszme, hogy Orbánc úgy fejlődött ki, mint Vader nagyúr a Star Wars-ban: eredendően volt a tündéri kiskölyök, akit fokról fokra behálózott a sötét erő, míg végül teljesen át nem alakult. 
Hülyeség.
       
A valóság az, hogy Orbánc világéletében egy diktatórikus hajlamú tolvaj volt, régen is, most is. Az egyetlen különbség az akkori és a mostani Orbánc között, hogy az akkorinak nem volt teljhatalma, így nem tudta (teljesen) kiélni az ösztöneit.
     
De a jelek megvoltak akkoriban is: 93: székházügy, utána Ezüsthajó, Kaya Ibrahim Josip Tot, majd pár évre rá a "nem taggyűlés volt", amin ugye " ne mi nyerjük a legtöbbet"...
       
A régi Orbánc csak gratulálna a mostaninak, semmi különbség nincs az akkori meg a mostani Orbánc között, maximum a pókhas.
2018. március 11. | 21:30
előzmény: #5  tokugawa_ieyasu
#6
Bizony. És ehhez képest sokkal-sokkal durvább az az ámokfutás, amit az elmúlt 8 évben műveltek. A ‘89-es Orbán/Fidesz nem csak szimplán szégyellné a mai Orbánt/Fideszt, hanem forradalommal söpörné el örökre a francba.
2018. március 11. | 21:15
előzmény: #3  -pny
#5
Szép kis hazaáruló gyülekezet 
2017. április 08. | 15:46
#3
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt) Járai Zsigmond – MSZMP-tag Matolcsy György – MSZMP-tag Martonyi János – MSZMP-tag Pintér Sándor – MSZMP-titkár Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke Fónagy János – MSZMP-tag Vonza András – MSZMP-tag Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag Chikán Attila – MSZMP-tag Boros Imre – MSZMP-titkár Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag Harrach Péter – MSZMP-tag Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár Boross Péter – MSZMP-tag Balogh Gyula – MSZMP-tag A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak: Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Varga Mihály – KISZ-titkár Rogán Antal – KISZ-titkár Deutsch Tamás – KISZ-titkár
2017. április 08. | 15:45
#2
"Megvédte a Fidesz a kommunizmus ügynökeit ... Schiffer András a Parlamentben szavazásra bocsájtotta "Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről" című indítványát. Az ügynökakták megnyitását előterjesztő LMP-s javaslat tárgysorozatba vételét a Jobbik is támogatta. A kormánypártok a kérdéses ügyben nem szólaltak fel, és az ügynöklista nyilvánosságra hozását egyhangú többséggel leszavazták."

Topik gazda

-pny
-pny
1 5 3

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE