Olvassatok

Regisztráció: 2017-01-01 15:50:29

Hozzászólások száma: 38

Utolsó hozzászólás: 2018-12-22 21:50


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

orbán vs. simicska - a sztory 2018. 12. 22. 21:50
#40
O1G
Közel egymillió magyar teljes kilátástalanságban él 2018. 12. 08. 15:19
#2
Matolcsy: 47 ezer forintból ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon
Egész Európában alig van olyan ahol alacsonyabb a várható élettartam az észak-magyarországinál 2018. 09. 15. 12:54
#2
Roppant biztató  jövőre nézve :-(
A Fidesz kisded játékai 2018. 09. 14. 13:57
Kirúgások a közszférában - nő a feszültség, hallgat a kormányAz Értelmiségi Szakszervezeti Szövetség (ÉSZT) kéri a kormányt, hogy mutassa be azokat a hatástanulmányokat, amelyek alapján a januári elbocsájtásokat tervezi a közszférában, mivel nem látszik, milyen elvek mentén akarják a létszámcsökkentést véghezvinni. A Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezete pedig arra figyelmeztet: a kormány nem tesz eleget törvényi kötelezettségeinek a tervezett leépítések kapcsán.
Kész röhej, Orbán az USA elnökének képzeli magát 2018. 07. 29. 09:29
#4
Mi lesz veled világ? 2018. 04. 21. 14:39
Az öt állásfoglalás többek között arra vonatkozik, hogy az államok ítéljék el az izraeli települések folyamatos bővítését, felszólítanak a Golán-fennsík elfoglalt területeinek elismerésének megerősítésére, valamint arra, hogy ismerjék el a palesztinok önrendelkezési jogát, biztosítsák „az igazságosságot a megszállt területeken és Kelet-Jeruzsálemben a nemzetközi jog megsértése ellen”. Az ötödik állásfoglalás az emberi jogok megőrzését követeli Ciszjordániában és Gázában. A pénteken, Genfben elfogadott határozatot négy nemzet képviselői ellenezték: Egyesült Államok, Ausztrália, Magyarország és Togo. Tartózkodott a szavazáson Nagy-Britannia, Horvátország, Szlovákia, Ukrajna, Grúzia, Kongó, Panama és Ruanda.
Beérett Orbán ámokfutása! 2018. 04. 20. 19:04
Komcsi Fidesz 2018. 04. 20. 10:23
#14
Az Orbán-kormány 2012 szeptemberében törvénybe iktatta, hogy 2013 közepétől csak azok árulhatnak cigarettát, akik erre engedélyt kapnak. A koncessziókat botrányos tenderen osztották ki: hamar kiderült, hogy az engedélyek nagy részét a kormánypárthoz így-úgy közelállók nyerték meg. Az Átlátszó most megvizsgálta, hogy azóta hogyan alakultak a nemzeti dohányboltok bevételei és tulajdonviszonyai. Azt találtuk, hogy míg a törvény célja szerint elvileg egy személy legfeljebb öt dohányboltot üzemeltethetne, a sokmilliárdos forgalmú üzemeltetői hálózatokba szerveződő dohányboltok végső tulajdonosai – betéti társaságok kültagjaiként – egyszerre több tucat trafikban is érdekeltek lehetnek. Adj SZJA 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka! kormanypropaganda_2018_800 Hiába telt el már majdnem öt év a nemzeti dohányboltok nyitása óta, számos régi trafikos továbbra sem tudott talpra állni sem anyagilag, sem lelkileg. Eközben a koncessziót nyert közelállók körül hatalmas trafikhálózatok álltak fel. “Vu Zoli” például 92 nemzeti dohányboltban szerzett tulajdonrészt, ezek az üzletek a megnyitásuk óta összesen 51 milliárd forint bevételt termeltek. A CBA felsővezetői 57 trafikban érdekeltek, amelyek eddig 26 milliárd forint bevételt termeltek. A rendszer veszteseit és nyerteseit cikksorozatban mutatjuk be. Kerületenként mutatjuk meg, mekkora üzleti hálózatok alakultak ki egy-egy olyan nagyvállalkozó körül, aki személyesen egyáltalán nem, vagy alig nyert trafikkoncessziót. Az első részben a budapesti I. kerületi trafikokról lesz szó. https://atlatszo.hu/2018/04/05/trafikbarok-budapesten-vu-quy-duong-mar-92-nemzeti-dohanyboltban-erdekelt/
Mi lesz veled Magyarország? 2018. 03. 09. 21:30
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen 2018. 02. 11. 21:41
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen 2018. 01. 18. 15:21
Ne Hazudj!
Beérett Orbán ámokfutása! 2017. 12. 20. 20:37
ORBÁN TAKARODJ !!! 2017. 11. 24. 18:46
“Ez a vég. Innen már nincs tovább!” – Orbánnak írt kétségbeesett levelet egy kecskeméti tanárnő http://ellenszel.hu/2017/11/21/ez-veg-innen/
ORBÁN TAKARODJ !!! 2017. 09. 09. 13:01
ORBÁN VIKTOR HARCOM. 2017. 09. 05. 23:18
Orbán mintaállama fél Európát lefizette Döbbenetes dokumentumokat és ügyleteket tárt fel a Guardian. Azerbajdzsán eurómilliárdokat költött politikusok és médiaszereplők lefizetésére, hogy javítsanak a korrupt és diktatórikus ország imázsán, olykor pedig politikai eredményeket is sikerült elérni. link
Beérett Orbán ámokfutása! 2017. 02. 25. 08:28
#41
Azért szeretem Virányi András, vagyis BANDITA blogját link olvasni, mert ő nem azért ír, hogy okosakat mondjon másoknak, hanem mert ő az, aki az Orbán-kormány ötven, sőt száz árnyalatát is megtapasztalta a saját -és családja bőrén. Minden sorából az őszinte felháborodás sugárzik, vegyülve a valódi tettrekészséggel, a fotelforradalom helyetti tenni akarással. Ajánlom most figyelmetekbe legújabb bejegyzését, ahol csúnyán beolvas Orbán Viktornak.

“Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár, és ellopta az egészet.

Volt egy álmom. Szerettem volna a lakáshitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz, Kósa, kösz, Szijjártó, anyátokba szorult volna a fejetek!

Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munkatörvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked, egykulcsos adó, meg a többi f@szság.

Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat, nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták, ebből meg lehet élni, (nekik naponta) én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.

Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó pártfarok szépen elmagyarázta, mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.

Volt egy álmom. Azt szerettem volna, ha beteg leszek, vagy bármelyik hozzátartozóm kórházba kerül, ne attól kellejen rettegnem, lesz-e a neki ott orvos, nővér, gyógyszer, kötszer, ellátás, fűtés, kaja. Arról nem álmodtam, a kórházakból szép kilátás lesz a stadionokra.

Volt egy álmom. Azt képzeltem, ha valaki lop, annak levágják a kezét, nem pedig kastélyt vásárol belőle, meg kisvasutat. Ha valaki meg hazudik, annak a nyelvét vágják ki, nem újságot zárnak be miatta, és lovagkeresztet kap érte.

Volt még sok álmom de…

Teljesen megértem, ha Orbán Viktor most sír az álmai miatt, és gyilkosoknak nevezi azt, aki ezt elkövette ellene. Egy olimpia miatti népszavazás bűncselekmény lenne, hiszen a hatalom akkor nem tudja az akaratát érvényesíteni az állampolgárokkal szemben. Csak annyit tennék hozzá Orbán Viktor álmaihoz: pont leszarom őket, a nyavalygása nem őszinte számomra. És éppen ideje, hogy elmenjen a büdös picsába mielőtt kitekerem a nyakát a sok hazugságért, amit nekem mondott, a sok adóforintért ami a közelében elvesztette a közpénz jellegét, és mészárosodott, rogánosodott, vajnásodott, meg a többi fideszes zsebben szépen, nyom nélkül, ráadásul ügyészi felügyelettel eltűnt.

Nekem az én álmaim voltak fontosabbak, és azokat ő vette el tőlem. És cserébe nekem még ezt meg is kellene köszönni neki. Egy vasvillával meg is teszem. Vagy egy választással.”
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek