Febr. 7. Vétel 310, febr.8 eladás: 387 = + 24 % Febr. 14. v: 324 , febr. 18 .e: 355 = + 9,5 % Febr.21: v: 337, febr e: 374 = + 11,5 % Ezek voltak a hullámok,statisztika. Ha minden lépés nem is jöhet be kicentizve, de azért 1-1 hullám ad kb 10 %-ot...Nekem se jött be minden lépés , de azért el lehet adni- venni... A napizásról nem is beszélve...
Anno ő is tőzsdézett,sikerrel, nem mond hülyeségeket, de más pénzével nem foglalkozom. Nem vállaltam, van okostelefonja, foglalkozzon ő is a tőzsdével.
Nyilván mentornak is gondolja. A kolléga kiötli mit tenne de megerősítést vár, ha Teló élénken tiltakozik, akkor nem teszi, de ha helyesli akkor a kolléga 1000%-ig meg van győződve a gondolata helyességéről. Legalábbis eleinte így menne ez.
Nem is értem. Egyszerűbb és gyotrsabb bepötyögni a gépbe a megbízást, mint valakinek telefonálgatni. Éppen ráér-e vagy nem veszi fela "Teló"-t. A vicc magától jött, de a gondolat az komoly
Kollégám is kért, ad pár százezret forgassam meg. De majd ő hívogat mikor mit tegyek..no mondom azt nem. Engem tőzsdei idő alatt ne hívogasson jobbra lépjek vagy balra..ha olyan jól tudja mit kell tenni, forgassa meg- a saját felelősségére. Elég idegesség az enyém..
Ha meg van kötve a kezed, miért kezeled? 31k volt a ploti a 11500 hírnél. Másnap azonnal dobni kellett volna, nem az ügyfelet kérdezgetni. Vagy nem full tőkével lépni poziba, hogy tudj higítani. Most vagy te kezeled és szabad kezet kapsz, vagy kezelje a tulaj. Pontosan erről beszéltem múltkor. Most akkor kié a felelősség?
ez a számla olyan szempontból speciális, hogy meg van kötve a kezem a minusz csinálására azon még sosem csináltam minuszt és bár hívtam az illetékest, hogy el kellene adni akár 29000-en is, nem adott beleegyezést aztán meg már esett folyamatosan lefelé, és azon a számlán nem volt annyi szabad pénz, hogy 17000 körül 45 darabnyit vegyek kiegyenlítésre majd az "illetékes" tanul belőle, hogy ha már nem ért a tőzsdéhez, érdemesebb lenne hallgatni rám
én a 45db mellé vettem volna még 45db-ot 15-17k sávban (amikor fordul, feljebb állok, ha látom nem kapom meg), akkor lejött volna az átlagom mondjuk 23-24k-ra.
annyira figyeltem reggel a plotinust, hogy nem is néztem a set-et, váratlanul ugrott a kis tábla, hogy kiment a tegnapi 363-as vételem 379-en, és csak akkor tudtam másra figyelni, amikor a 17700-as plotinusom kiment 20000-en és persze láttam a set-ben a 384-et is, ehhez képest helyezkedtem 374-re vételre, aztán 370-371-re, aztán 367-re, aztán utána ajjajjjoztam, aztán már csak 360-ra tettem vételt, szerencsére nem teljesült és azért mondom, hogy szerencsére, mert így megmaradt a további felfelé esélye , főleg, hogy sikerült 371-en zárnia
Kisbüfik topikja