lehet 2 hét és kint vagy ne lehet tudni, igen anyu számlájával megfontoltabb vagyok én is, meg az otp számlája van az meg 5 perc alatt kivág , utálatos egy számla
úgy volt a megegyezés, hogy bármit vehetek, de minuszban nem adok eddig sosem kellett most szóltam először, hogy jobb lenne kis minuszban 29000-en kidobni, de azt mondta, várjak még, aztán már zuhant is a plotinus szóval egyetlen nap lett volna cselekedni tök mindegy, már megtörtént a beszorulás, és talán egyszer jó is lesz ha meg nem lesz soha többet 30000, akkor marad ez a kölyöknek minuszban és punktum
Drága Ballentum.. :-) A múltat könnyű elenezni: az már megtörtént. Jan.-ban a Plotinus- Kpack pattant, de 4IG is produkált dec.27-től jan. 3.-ig 29 %-ot.. Ha tudnám a jövőt, vennék karika fülbevalót , gömböt és nyitnék egy jósdát! :-D Mit is mondott B.Balázs: nem kell tudnod a jövőt,ahhoz, hogy pénzt csinálj . Vettem Waberers-t, Őrmestert- nem prodkuált, eladtam,hamar bedobtam a törülközőt-mint reggel most a mosógépbe. Nem várok örökké, felszabadítottam a pénzem. Azóta Wallis adott sikert és átmentem Enefi- Set-be is.
Amivel hosszabb távot tervezek,abban én sem ugrálok ki-be. Setnél kb 300 ft -nál? Az febr. eleje lehetett,akkor Wallisban ültem 123 ft-ról. Set azóta kb 23 %-ot ment, remek!
Kisbüfik topikja