Topiknyitó: balentum 2017. 07. 02. 16:23

Kisbüfik topikja  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
balentum
balentum 2024. 12. 01. 21:53
Előzmény: #43998  balentum
A grafikojaimat is sajat celra keszitgetem es most mar segitsegukkel csinalom a koteseimet tobb kevesebb sikerrel. Emlekeim szerint ha valaki barmikor kerte mindig betettem, de csak velemenyt es lehetosegeket vazoltam nem biztattam senkit vetelre, mert en segiteni szeretnek, de ezt varom el masoktol is. Vannak akiktol ezt meg is kapom, de sajnos kevesen vagyunk olyanok akik nem ccak a sajat boldogulasokat tartjak szem elott hanem masokra is gondolnak.
Donqatto
Donqatto 2024. 12. 01. 21:45
Előzmény: #43992  zsoltee77
Azt lehet tudni hogy ez a watereum hogy áll? Én akkor sem igazán értettem mit esztek rajta, írtam is pár aggodalmat felőle, de totál rózsaszín köd volt akkor ott...ilyen dumák voltak, hogy kiviszik a vizet Afrikába meg mittudomén, fejemet fogtam...mintha már ott tartanánk hogy harc folyik a vízért...és ez volt vagy 5 éve XD
Mindegy, csak azért kérdezem mert pont minap volt róla valaki hír...amit nyilván nem tudtam értelmezni...szóval most akkor lesz ebből valami vagy nem? Ha nem ,akkor lesz felelősségre vonás?
balentum
balentum 2024. 12. 01. 21:44
Előzmény: #43996  Bpali
En nem szeretnek tiltani senkit barki johet. Tudtommal csak ket embert tiltottam, de azokat is csak azert, merf ok is tiltottak sajat topikjukbol. Az ido mulasaval az ember tapasztaltabb lesz es tanul a hibaibol es ez ram is vonatkozik. En ultettem be senkit es nem vertem at senki a sajat hasznom gyarapitasa erdekeben. A Raba maniam is csak egy remeny, mert tenyleg hiszem, hogy egyszer tenyleg jo lesz. Persze ha azt is ellopjak azzal nem tudok mit kezdeni. De egy biztos, hogy nem azert reklamozom, hogy masra dobaljam a papirjaimat hanem forgalmat szeretnek generalni, mert az mindenkinek jo lenne annak is aki kitartott benne es annak is aki uj beszallo.
balentum
balentum 2024. 12. 01. 21:36
Előzmény: #43995  zsoltee77
Visszautasithatod, de minek nevezed azt, hogy ezerrel venni, venni "felszolitas" es kozben akik erre szolitanak-biztatnak kozben ok szorjak ra a papirjaikat a bepalizottakra. Ez becsuletes? Mind ez a sajat meg nagyobb nyeroert?? Ezt egyebkent ha nem erted, akkor az alompapiros, lisztes topik gazdat is meg kerdezheted a Keg- es idokrol. LM csoport: Jesse LiverMore utan, aki ha kellett "megrendelesre" verte at az ugyfeleit.
Bpali 2024. 12. 01. 21:18
Érdekes hogy az ember beleolvas topikba , és hirtelen mennyi magát profinak kikiáltó fórumozó került elő hirtelen a semmiből.. hm .. érdekes mikor volt a carry trade / a BOJ kamatemelésnél/ utáni kis amcsi korrekció kb a fórum 90 százaléka azt se tudta hol van mit lát 🤡😂 Most olvasom a másik topikba is hogy , mint valami brókermarcsik , aki ránk hallgatott ennyit keresett .. 😂😂 Balentun Mester ! Szard le őket ha kibasztak veled vagy látod hogy sima beültetők .. Ha rám hallgatsz kidobod a bohócokat a topikodból.. Vedd magad körül 4-5 normális használható emberrel azt kalap kabát ..
zsoltee77
zsoltee77 2024. 12. 01. 21:07
Előzmény: #43994  balentum
A selyemsálas sztorira emlékszem. Jó volt a meglátásod, de ML részvényt se azért vettünk, mert örültünk annak az áldott jó, bátor embernek, aki okosabb, mint Zuckerberg. Azért vettünk, mert ha a mi adónkat lopja, akkor legalább juttassanak vissza egy szemmel látható összeget.
Még mindig nem értem, milyen gaztettet követtem el ellened. Én tényszerűen leírtam, milyen papírokban csináltam pénz, amelyeket ajánlottam is, vagy aktív voltam a topicjában. Te pedig csak általánosságban gazemberezel, amit határozottan visszautasítok! Vagyis, ha akkor követtél, nem értem, hogy tudtál bukni, így nem értem azt sem még mindig, hogy miért voltam gazember. Arról pedig nem tehetek, ha későn vettél és későn adtad. amúgy ennyi év után elárulod, hogy minek a rövidítése az LM csoport? Őszintén mondom, hogy 5 évvel később se jöttem rá.
balentum
balentum 2024. 12. 01. 20:52
Előzmény: #43992  zsoltee77
Korrektnek tunik ez a leiras, de sajnos az elbukott milliokat mar nem hozza vissza. Emlekszem mennyi cikizest kaptam azert mert elmentem megnezni magamnak azt a g*ci selyemsalas orbokot a koktel parti bejartahoz. Az LM csoport sokszor rohogott a markaban es ellensegnek kialltott ki mikor gyuribanal vagy ki fenenel tartottak osszetartast. Sok ido telt el es en meg itt vagyok ugyan azzal a nevvel, de hol vannak a fo beultetok???? 
Te legalabb vallalod onmagad es nem bujtal el, de ettol meg az elkovetett gaztettek nem fognak megszepulni. Erre utaltam a tukorrel es csak ovatosan azzal a buszkeseggel. En sokat buktam, de reggelente batran tudok tukorbe nezni, mert a penz az egy dolog, de a becsulet es a tisztesseg nem forintosithato.
raus 2024. 12. 01. 20:36
Vegyes érzésekkel olvasom.
50-50 
Emlékszem “venni venni venni “hányszor felcsendült
Nordt 
Set
Ottone
Estmedia 
Opus 
Konzum am 
Azt gondolom utólag akkor amikor a nagyérdemű “ LM “ adta a népre!
Akinek van kis esze elhúzz innen nyugatra és a coinok világába.
Arra lennék kiváncsi hogy pl sobadi és anyuja hogy vannak?
Annyi lekötött 0 értékű rv vel!
zsoltee77
zsoltee77 2024. 12. 01. 20:20
Előzmény: #43982  balentum
Kedves Balentum!
Mivel megszólítottál, ha megengeded reagálok.
1. Mindenki a saját döntéseiért felelős. Még Marikát is meggyanusítottad, hogy klón amikor ezt írta pár sorral lejjebb. Vagyis még mindig, ennyi év után is másokat hibáztatsz a saját múltbéli sikertelenséged okán. Ez szomorú, de ezen sem én, sem soha senki más nem tud változtatni, csak saját magad. Kérlek próbálj meg túl lépni a vélt sérelmeiden, az alábbiakban megpróbálom összeszedni, hogy mikor mit ajánlottam/ajánlottunk vételre és mutass rá, hogy melyik papírban kit, mikor csaltunk tőrbe.
2. Az összes, ismétlem az összes papír, amelyet vételre ajánlottunk, és nyertem/nyertünk rajta, az másoknak is hatalmas nyerőre adott lehetőséget akkor, amikor ajánlottuk. 
Opusban 46Ft-tól napi szinten aktívan nyomtam a fórumot és ajánlottam vételre mindenkinek, pedig óriási trollhadsereg nyomta a dumát, hogy mind elbukjuk a pénzünket Lölö miatt. 600-800 között szálltam ki végleg. Konzumot még Zellerévával kezdtük trédelni 113Ft-tól és 3000ig bőven volt lehetőség kiszállni. SET-et még Tr-Inv néven kezdtem trédelni, Hathor is ott volt, azt hiszem 12Ft-on vettem először. Aztán jött a név váltás, tevékenység, vasút sztori. Évekkel később bukott meg a cég azután, hogy kiszálltam, mert jött az Estmédia. Abba viszonylag későn szálltam be, és óriási pofonba szaladtunk bele Vajna halálával. Mai napig emlékszem a gyomorszorító érzésre, ahogy a vasárnapi újságot a kezembe vettem és címoldalon a hír. De kitartottam, és sok idegeskedés után végül sikerült kiszállni 170-180Ft körül. Aztán volt még ha jól rémlik Wallisban egy kör, az nem volt akkora sztori számomra. Jahm, meg a Nordtelekom, hát az óriási poén volt, ha jól rémlik valaki elkezdte poénból terjeszteni a fórumon, hogy Nordtelenor lesz vagy mi. Hát mondom ez nyilván baromság, de aztán elkezdték vadul venni, felültem hát én is a vonatra, azon is volt némi nyerő. Aztán jött a fekete leves, a mai napig csak haraggal tudok gondolni kbr, és bandájára, akik jól behúztak a csőbe engem is és nagyon sok másik embert a Futuraqua-val. Mai napig van valahol 2m db watereum coinom, ami egy kurvajó ötlet volt, igen rosszul, amatőr módon kivitelezve. Azt szívesen kitörölném az emlékezetemből, de abból is tanultam. Annak a legnagyobb tanulsága a pozíció méretezés. Bejött 2-3-4x, hogy nagy arányban fektettem 1-1 cégbe, de addig is túl nagy stresszt okozott, itt meg be is tette a kaput a dolog. Azóta 10%nál több pénzem sosem volt 1 cégben. Kevesebb nyerő, kevesebb rizikó. Ahogy szokták volt mondani, a tőzsdén vagy nyerünk, vagy tanulunk. Még a nyomdához egy mondat, emlékszem, hogy talán 2017ben volt utoljára téma nálam az ANY, volt is belőle pár darabom, sőt Zwackom és Richter is, de eladtam mindent amikor jött az Opus, Konzum történet. Azt hiszem  7 év után felróni, hogy akkor 7(!) évvel ezelőtt voltak sokkal jobban hozó papírok, mint a nyomda, hát komolytalan.
További sok sikert kívánok, bennem abszolút nincs harag irányodba, ha neked van, azt sajnálom, ezt neked magadban kell rendezned.
oxylant
oxylant 2024. 12. 01. 19:48
Előzmény: #43979  ronaldinyo

Oxy, igazad van!
Én a bogyosakat, s annak szines/ sötét leveit, lekvárjait díjazom:
áfonya, mézbogyó,mézalmácska, málna, szeder[fekete, piros, sárga],ribizli, homoktövis, orias goji, piszke, jósta,fekete berkenye, stb...😊
Ezek mind megvannak, de többjük mégcsak most fog termőre fordulni...😁
ronaldinyo
ronaldinyo 2024. 12. 01. 19:43
én meg mennyit dumáltam  a nyomdát-vételre
balentum
balentum 2024. 12. 01. 18:11
Előzmény: #43988  Marika113
Oke, bocs a gyanusitasert.
Marika113
Marika113 2024. 12. 01. 18:09
Előzmény: #43986  balentum
Nem vagyok klón. Olvashattam a topikokat...
balentum
balentum 2024. 12. 01. 17:52
Előzmény: #43986  balentum
Liszteske menj a picsaba. Miert nem torolsz veglegesen te puha pocs.:)
balentum
balentum 2024. 12. 01. 17:44
Előzmény: #43985  Marika113
Te kinek vagy a klonja? Eleg ha az elso es utolso betut beirod.
Marika113
Marika113 2024. 12. 01. 17:19
Azzal egyetértek, hogy beszoktak húzni kisbefektetőket, ők meg felülnek a "lóra" ez tény, de nem fórum alapján kell kereskedni, meg befektetni.
Marika113
Marika113 2024. 12. 01. 17:19
Senkit ne okozz a saját döntésedért, ha nem lesz 1650-1700 ft az mtel 2026-ban azért én nem leszek hibás vagy ha soha nem lesz 40.000 az OTP. Mind a kettő valószínűleg oda fog érni. De ez mind fikció.
Marika113
Marika113 2024. 12. 01. 17:17
Engem már törölt a lisztes. Ány-ról én is lemaradtam, én magamat beszéltem le. Mindenki saját maga pénzéért felelős. Olyan ne hozzon pénzt a tőzsdére aki nem ért hozzá. Meg VALÓS cégekben kell részesedést venni. Ezt már jó párszor elmondtuk.
balentum
balentum 2024. 12. 01. 17:01

Hogy itt is meg legyen mielott torli a "lisztes".
Traktotos zsotinak irtam a magar alompapir topikba valaszul a #25420 tanmesejere:Meg 5-6 evvel ezelott masokat"ravanni"erre-arra a sajat erdeked erdekeben. Es erre meg csoportot is osszehozni (LM),hogy kozossen (hostrucc, lastdeposit stb) b@sszatok at a tudatlanokat meg a kezdoket. Engem konkreten az ANY vetelrol beszeltel le olyan 1300 ft kornyeken. Hol is van most a nyomda? Szoval szep dolog a megszerzett vagyon menedzselese csak az oda vezeto ut nem biztos, hogy annira szep es tisztesseges, persze tisztelet e kiveteleknek. Szoval ezekre az idokre visszagondolva tenyleg buszke lehetsz magadra.
Marika113
Marika113 2024. 12. 01. 11:29
Előzmény: #43976  balentum
50 forintos palack meg a nyóckeres autónepperen majdnem sírtam. 

Topik gazda

balentum
balentum
4 5 1

aktív fórumozók