Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
"kamuci sokadik beültetős topikja megnyílt?"
Válaszoltam ezt az egyet nyitottam kis papírra. Engem nem viszel be az erdőbe,a sok mellé dumával tereléssel
töprengek ezen az opimuson:
tegnap beírta sly, hogy mennyi van belőle, én meg beírtam vissza, hogy ennek ellenére pár százK áll csak mindig vételen-eladáson
na erre ma megjelent 500K eladáson 18-on:)
szeretem az összeesküvés-elméleteket
tényleg érdekel, meddig megy el az opimus
mivel nincs sok nekem, kicsit játék is
az rég rossz, ha neked nincs visonkád, akkor nem fog menni
mivel sok piciben is mozgok, van egy határ, hogy mennyit veszek valamiből
60-ig nem én fogom elrángatni, az biztos:)
legfeljebb segítek, ha többen rajta vagyunk
abba nem merek belevenni, de twd-ben néha mozgok --bár jó "szűken" és fillérekért, mert az sem mozog mostanában
opimus-ban ma jól pofára estem, tegnap a 16-os vételem felét persze betettem 17-re, az el is ment rögtön reggel, de mire észbe kaptam, a másik felét már nem tudtam 18-on eladni
beálltam vele 19-re eladni, optimista vagyok :)
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.