Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Szerintem itt csak a részvényesek repülnek, aki Őket provokálja papír nélkül az nem.
De ezt is inkább hagyom, mert még a véleményért is kapok egy kirugást
Gondolom, hogy állandóan kamusozól engem, meg kamucizol engem az tök normális a portfolionak. Azért még nem kaptál figyelmeztetést!
Én viszont igen, hogy szóltam nekik miatta. Azt mondták csak ugorjam át, ne döntsem én el, mi a helyes, mi nem :(
Megfigyeltem, eddig mindegyikre azt mondta tévedünk.
Ő még egyikért sem volt felelős. De az összes mínusz ott van azonnalaz összes hozzászólásunknál.
Abban is tévedünk azt mondja, nem Ő mínuszol.
Ő semmit sem csinál.
Igen, Ő a szent!
Aszódi: nyugodtan épülhetnek Pakson az új blokkok
MTI2016. december 13. 17:07
nyomtatás
A paksi telephely alkalmas arra, hogy ott új atomerőművi blokkok épüljenek, ezt igazolta az elmúlt évtizedek legkomplexebb vizsgálata - mondta el egy keddi paksi sajtótájékoztatón Aszódi Attila kormánybiztos. Az eseményt az Országos Atomenergia Hivatal telephely-engedélyezési közmeghallgatása előtt tartották.
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.