Atyám, pörög ám a topik.
Ebből feltételezem h. lesz még egy kisebb kör felfelé,
amit aztán a beragadtak fognak lecsillapítani.
Kár egymást szídni, ki nyert v. veszített, ki benfenntes v. nem stb.
inkább ezekben a mutyi papírokban és mozgásukban kell a nyerő stratégiát megtalálni,
és megosztani megvitatni a töbiekkel?
na ,exmnbs1 én elkezdtem hinni neked-veled együtt
de csak azért mert hamarosan további jó hírek jönnek
akik el akarnak adni (149en 660e db-ot) holnap is megpróbálják eladni,de ne feledjétek h mint felfelé menetet hogyan törték meg, úgy a lefelé menetet is így fogják sztem. Azaz mindenki beáll a -20%-ra eladni, azaz a sok kis pancser minuszban, ők meg ugy alakítják a könyvet hogy ne lássd a sok vételüket, aztán meg kopp és hopp. Azt, h melyik nap lesz holnap vagy az után-még nem tudni
"Ilyenkor lehet vételi stopot betenni a limit fölé... Holnap lehet, hogy érdemes is lesz."
lehet szart sem ér, ha nem lesz felépítve az eladó oldal.. szépen átugorja, ha csak nem 20ft-s ráhagyással csinálod...
....mint ahogy most is, ha kikapnák a 670-kt.. és még rádobnak kb 30-50k-t mindjárt 200 is van megint... ez a copató móka, mindenkivel elhitetik, hogy dobni kell gyorsan, aztán egyben kikapják ha kell az eladói oldalt mikor az már nekik jó áron van és olyan tétel van ott amiért érdemes.. és egyből felküldik akár felsőlimitre... köpni nyelni nem fogsz tudni, csak pislogni...
Azt írtam, hogy ma okosabbak leszünk. Szerintem ez hétfőn 139-en nyit, de figyelni kell reggel a mennyiséget, ha nem lesz már csak 1-3e db, akkor onnan pattanhat szvsz.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?