Évekig ment pl. a TDC-n ingyenesen a realtime BUX, sőt egy időben a kötésárak is realek voltak, a könyv volt csak késleltetett. De sorolhatnám még. Persze ilyeneket csak az tud, aki tényleg '98 óta tőzsdézik...
minden nap bejelentette százszor hogy csőd lesz, és bejött neki
Törölt felhasználó2010. 09. 16. 23:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
"csak annyit mondtam, hogy interneten nem kötök pénzügyleteket :))"
Mégegyszer, utoljára: nem kötésről beszéltem. TÁJÉKOZÓDÁSRÓL. Fingod se volt, milyen az az ajánlati könyv. De állítólag 12 éve tőzsdézel. ilyen nincs. És erre nagyon gyenge válasz próbálkozás az, hogy interneten nem tőzsdézel, mert most is az interneten osztod a tőzsdés tapasztalataidat:) Amik nincsenek...
Ja és kb. 2000-2002-ig még a brokicégek ügyféltermeiben is divat volt ülni és ott nézni a monitorokat. Aki tehát '98 óta tőzsdézik és nem kamuzik, ott is láthatott ajánlati könyvet.
Kár túlragozni. Aki sose látott még ajánlati könyvet se, az egy nagyon tapasztalatlan tőzsdés. Akármit is mond. Pont.
ex én nem tudom ki az a gazdi, de én tuti nem vagyok öszekeversz valakivel. nem titok hogy ki vagyok de sosam használtam gazdi nicket. a régi nickemet meg megmondtam amit kitiltottak innen.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?