:)
100k ment el nyitóban...
Most ez vagy felvásárlás vagy mindenki hülye..:)
Mondjuk nekem mind1,a felét már kiszórtam,még van 5k,ezt 1000-ig tartom.:)))
Szerintem 400-nál egész biztosan megáll, mert gondolom mindenki oda fogja rakni az eladását és a stopját.
Viszont ami érdekes, hogy már 9:00-kor kiakadt, viszont nem öntötték ránk az eddig vett részvényeket, így megint csak alig lehet kapni.
Ön Édes HÖLGYEM NAGYON GAZDAG LESZ,Baros úti kégli marad.ÐÐ
Törölt felhasználó2010. 09. 15. 08:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem nincs értelme reménykedni, hogy essen a részvény. Ha ez az eszement rally megáll egyszer, akkor már nem lesz érdemes venni, mert olyat már nem fognak csinálni mégegyszer. Kérdés, hogy mikor gondolják a nagyok, hogy ennyi haszon már elég?
a kérdés csak az, hogy akarnak-e itt 270-nél a nagybüfik valamit tenni. ez elég-e már valamire. mert ez a szám semmit nem jelent. a névérték talán. 1 hét a közgyüliig, lehet, hogy a cél a 400.
???
Az a baj, hogy valószínűleg nem biztos, hogy ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint a tegnapi. Mert ha az eddig részvényeket rázúdítják a 270-re, akkor 9:00-kor azonnal kiakad 270-re, viszont utána már tiszta lappal lehet kezdeni, tehát utána dől el, jönnek-e még vevők? Ha nem, akkor jól megb@sztuk, mert +20%-on vettünk, ez meg utána -20%-on zár.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?