Meg mázli volt az is, hogy ma nem emeltek sávot.. így egész nap aki megunta 225ön adhatta csak. Ez annak jó aki elöl van, még tud csípni. S nem hagytam ott usat, csak most itt nagyobb események vannak ,s valahogy könnyebben, többet lehet keresni(persze máramikor.. 1évben egyszer) ilyen rallyk alkalmával, majd ha lecsitul, tradelem tovább a dow-t:)
Mennyi volt a vevő már 225-ön mikor beadtad? Ezt kell nézni, mert azóta kb 40k kapta meg. De 10órakor már rég 150k felett voltak a vevők 225-ön mikor ha te beadtad, így akkor vajmi kevés esély van rá.. Én 9:08-kor adtam be az első percben és éppen csak megkaptam..
Egyszerűen csak iszonyat mázlim volt, tegnap meg ma is, pár ezer db ha elém áll be amíg én a vétel gombot nem nyomom meg, akkor se tegnap 188-on, se ma 225ön nem bírtam volna visszavenni, az égiek velem vannak, mást nemtudok mondani, mázli. És nagyon nagy odafigyelés, stressz.
vételi 10,00
Eladási ajánlat 11,00
Nyitó 9,00
Napi Max. 10,00
Napi Min. 9,00
Volumen 916.727
Eladások 9.167.270
52 hét max 20,00
52 hét min 8,00
P/E arány 2,28
Indokolás A Kibocsátó törzsrészvényei vonatkozásában az elmúlt napokban jelentős árelmozdulás volt tapasztalható. Tekintettel arra, hogy a Kereskedési Kódex 8.2.1 pontjában rögzített ajánlattételi korlátok által meghatáro-zott tartomány – a fentiek, illetve a mai kereskedési adatok, továbbá a Tőzsde Kereskedési Bizottságának javaslata szerint – nem biztosít kellő mozgásteret a részvény áralakulásának, ezért a Tőzsde indokoltnak ítéli meg az ajánlatokra vonatkozó korlátozások módosítását. A Kereskedési Kódex 8.2.4 pontja szerint a Tőzsde a kereskedés zavartalan biztosítása érdekében, külö-nösen indokolt esetben a 8.2.1. pontban előírtaktól eltérő módon is megállapíthatja adott értékpapírra tehető ajánlat árára vonatkozó korlátozásokat. Fentiekre való tekintettel a Vezérigazgató a rendelkező rész szerint határozott. dr. Mohai György vezérigazgató
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?