"..azonban kíváncsi lennék, hogy aki tartja ezt a papírt az miért teszi, és vajon mikor, és miért fog belőle kiszállni..."
Miért tartja bárki is a KEG-ét? kérdezed. Mert tartja, és kész, mert úgy állnak a csillagok. Amíg nem lát negatív jeleket a piacon, addig miért ne tartsa?
Akkor fog kiszállni, ha a piac úgy viselkedik, ha az ösztönei szólnak, ha a csillagok úgy állnak:)
A miért tartja = miért nem adja ellel
mindegy, lényegtelen.
Abban igazad van, jól kell kiszállni. Szerintem az még odébb van.
"A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: "Társaság") tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy Polgár István gazdasági vezető munkaviszonya, munkakörének átadását követően 2010. szeptember 13. napjával közös megegyezéssel megszűnt. A Társaság gazdasági igazgatói tisztségét 2010. szeptember 01. napjától Russói László úr tölti be, aki nem rendelkezik KEG
részvénnyel."
WOW! Ez minimum 5 limites rally innen. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem értem miért találgattok? Ez konkrétan vhol megjelent. Ha jól emlékszem 997MFt (ha tévedek majd vki kijavít). Amúgy meg talán 280Ft-os részvényenként árral számoltak, de ebben nem vagyok biztos.
Úgy értem, a most kötendő 2 éves Mol szerződését. Ha ez pozitívba viszi az egyenleget, akkor kialakulhat egy stabil árfolyam, de hogy hol, ahhoz konkrét számok kellenének legalább terv szinten.
Na ez a másik fele.
Phyl féléves jelentésében az, hogy a Visonka átadásra került a Kegnek. ???????? Eladom 10 % alá a részesedésem, majd az egyik vállalatomat átadom neki? Miért? Mennyiért?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?