Ez a 30% rémlik valahonnan. tavaly nyáron a phylaxia rallynál, ami a 9 megvételével indult, mintha az 50% előtt lett volna egy ugyanilyen 30% os szélesítés.
OTP-ben első második negyedévben kb 40-40 milliárd nyereség, 1x milliárd céltartalék. Miért nem veszel OTP-t 5.000-en? Hisz pár hónap múlva 9-10.000-t kellene érni, nem? Hát 40-40 milliárd nyereség..........
Ha kilátásban van valami tuti üzlet akkor miért adta a phylaxia folyamatosan? Miért adta áron alul? Miért ad a holding ki minden "értéket"? Miért szállt ki Steier? Sok kérdés van válasz nélkül.
Vagy netán a cég adta , míg a magánszemélyek ( baráti kör) vették meg olcsón a zuhanást? Kijátszották az aranytojást tojó tyúkot? vagy mutyirally?
Hónapok múlva többet tudunk. Addig örüljön mindenki a virtuális nyereségének.
121-es zárónál: ki az a hülye aki veszi?
145- nem kapni a rohadt életbe
174 gyorsan betelt
188 se drága
szóval így, ezeket a számokat látva, tudom, béna vagyok, lassan reagálok - nem ugrálok :))) Te még kaptál pénteken, én már nem. 1-2 ezer db állhatott előttem...
KEG tulajok türelem! Aki volt annyira vakmerő, hogy ilyen papírral kereskedjen, az legyen türelmes!!!!!
KEG-et nem órákra és napokra kell venni, hanem hetekre, hónapokra!
Bazzeg, már megint 200.000 vevő van 188 Ft-on, bazzz, ezek tuti lúzerek, ezek hülyék, miért akarnak ilyen szar papírt venni?:)
Hát ez a KEG!!!!
A KEG!!!!!!
Ez egy tuti mutyi, lótúró papír, ez csak "tömés", öntés előtti tömés:)
A hétszázát, az előző héten jól megtömték azt a sok idiótát. Ejj de lennének sokan azoknak az idiótáknak a helyében, ejj de sokan!
Örüljünk együtt!!!! A KEG emelkedik mint az állat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emelkedik a KEG:)))) Idióta volt ki ebből vett az elmúlt 1 hétben, idióta!!!!!:) De jó ma idiótának lenni, de jóóóóóó:)
Ha csőd közeli helyzet volt,akkor már értem a rally okát,hisz ez a MOL szerződés kihúzhatja a KEG-et!!!!!!!!!Akkor simán 400 lesz 1 hét allat!!!!!!!!!!!!!!!!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?