jaj de boldog vagyok :))
Nem azért mert mások esetleg beragadnak, hanem, hogy máris öntik az apportosok a papírt... amint megkapták már adták is el. Semmi nem változott itt, Keg ,Phyl ugyan az a mutyi banda; nekem beszélhetnek arról a vezetők, hogy mi csak spekik vagyunk, rendben, de ők meg egyszerűen bűnözők... és a spaki még mindig tisztességesebb, mint a piti tolvaj.
A phyl-nek már lassan nincs is.(7,14%)
Nagy átbaszás volt.Ők adták az elején,mert a bennük bízó kicsiket meggyőzték,hogy nagyon szuper és növekedésre képes a cég.Többen beírtuk régebben,hogy csak a pénzetek kell a csőd szélén álló phylnek.Sokan lehurrogtak bennünket.
120-nál azért lehet beleveszek.Ha felette fordul,azért nem szomorkodom majd.
előbb néztem még nem volt semmi.. ez azóta jöhetett ki..
na most a gáz az, az egyik 2.2 millából adott el 200 ezret, a másik meg felezett kb.. de még így is van náluk összesen 3.5 milla darab... mi van ha azokat is el akarják adni?!....
"Kegenovics Antal vagyok. Évek óta azon törtem a fejem, miként lehet minél jobban átverni másokat, és munka nélkül csalással rengeteg pénzhez jutni.
Ekkor jött az ötlet hogy tőzsdére viszek egy kalap szart, amit elneveztem KEG-nek, ami azt jelenti: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed.
Bevezetése óta sikert sikerre hallmozok.
Kérem ha ön sem tudja hová tenni a pénzét, és teljes egészében el akarja bukni megtakarításait, fektesse azt a Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed (Gyik.: KEG) Nyrt.-be.
Amit nyújtunk:
- Rövid időn belül roppant módon rontjuk portfóliója értékét,
- Mindenféle szélhámossággal azon dolgozunk hogy minél galádabb módon tudjunk gazdagodni, persze az ön kárára.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem habozás nélkül keressen minket.......
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?