HOLNAP MEGNYALDOSSA A 415-420 KÖZÖTTI TERÜLETET, VALÓSZÍNŰLEG A MAIHOZ HASONLÓ ALATTOMOSSÁGGAL MEGY MAJD AZ ELADÁS, FIGYELNEK ARRA HOGY A BEÖNTÉS NE INDUKÁLJON MÉG RÖVID IDŐRE SEM -6 -7%-OS ESÉST.
ELKEZDTÉK ALATTOMOSAN A KITÖMÉST........
AKI NEM VETT 310 KÖRNYÉKÉN, AMIKOR JELEZTEM, AZ MOST MÁR NAGYON BELENYÚLHAT A SZ.RBA.....
CSAK ÓVATOSAN A VÉTELEKKEL....
Korábbi bejegyzéseim:
Na, remélem időben szóltam hogy vegyeek.
Kb. 10 nappal ezelőtt a 10645-ös hozzászólásomban részletesen leírtam mi fog történni, ekkor ti mint kisbüfik még 303-311-HUF között kényelmesen tudtatok venni........
10705-ös hozzászólásomban megerősítettem a kitörést 400 felé, még akkor is volt időtök belenyúlni.....
Aki megfogadta a tanácsom, az most dörzsöli a markát.
JA, NEM VÁROK DICSÉRETET, NEM AZÉRT ÍROM.
Ahogy jeleztem, 450 HUF körül kell majd figyelni, van egy két komoly tulaj akiknek kedvező kiszáló lehet a 440-450 HUF, ha erős vételi oldalt látunk akkor lehet egy erőteljes beöntés, ami visszaviszi rövid időre 400-410 környékére, de 400 alá egyenlőre nem engedik semmiképp (nem érdekük jelenleg).
Aki eddig nem vett (ne halgatott rám), a vétellel most már legyen óvatos. Egy vonatra akkor kell felszállni amikor áll, vagy elindul, ha már robog, akkor nagyot eshetsz.
Az infó forrását nem adhatom ki, ne is kérdezzétek....
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?