Ők addig lapítanak, míg le nem telik az apportmutyi után az 5 év elévülés.
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
látszik valakiknek nem tetszik a gondolat.
Fáj az igazság, hogy befektetés nélkül nem lesz változás.
Szlovákoknak sem rajzolták a többséget biztosító részvényeket, hanem pénzt adtak érte.
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:29
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
nincs olyan hogy 2000 részvényes. ha annyi lenne és 9 millió akkor az éves forgalom nem 2.8 millió darab lenne, hanem legalább 20 millió db.
az a 9 millió részvény nem kisbefektetőknél van, hanem az előző vezetések baráti köreinél.
Ezért nincs jelentős forgalom és ha jött volna egy befektető, az sajnos nem tudott volna 2 -3 millió darabot megvenni 50 alatt, csak talán 3-400 ft-ig. Mivel nincs itt sok ember kitömve. ezért is lett volna ez érdekes , de tudja ezt mindenki és ezért sem kezdték el venni. Szlovákok is csak azért tudtak sokat venni, mert előre lebeszélt csomagok kerültek be a kereskedési rendszerbe.
Itt ha megjelenik egy lottónyertes az nagyon meg tudná keverni a lapokat! mindenki fél ettől a cégtől mint a tűztől. Szlovákok nem veszik tovább, nekik megvan a kényelmes többség, nyereségesen üzletelnek a keggel, euróezreket keresnek vele, míg a partvonalról bekiabálók meg vagy pénz nélkül sóvárognak álmaik hajója után vagy utolsó pénzüket is már betéve várják a csodát.
Nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy itt bizony kőkemény piaci vételekkel lehet csak kimozdítani a holtpontról a céget. Nem az árfolyam a lényeg, hanem a cég jövője.
De biztosan attól is félnek, hogy ha megindul akkor a kicsik bedobják. De ha valaki bízik az általa eltervezett jövképben akkor ettől nem kell tartania, hogy hirtelen többszörösére ugrik a vásárlásai miatt az árfolyam. Sajnos ennek ez az ára. Nics elég részvény közkézen.
"Amennyiben a részvényárfolyam 2015 február 5-ig eléri, vagy meghaladja a 200 Ft-ot a részvényvásárlások kapcsán ,vagy a magánbefektetők kezében MM-éket jelentősen meghaladó és a szabad döntéseket biztositó 3-5 millió db részvény jelentkezik be a közgyűlésre akkor a Sunwo a tulajdonában lévő kikötőmedencével egésziti ki a vállalti portfóliót és az országban (ismét) elsőként egy energiaipari ujdonsággal fog kirukkolni! "
január 19től tegnapig sikerült 2 845 663 db-os forgalmat összehozni a kegben, 63 millió ft értékben.
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:12
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
végigolvastam a topikot ebben az évre nézve és megdöbbentet hogy már év elején is hasonló volt a nézet hogy kell 3-5 milió részvény. aki biztosítja a többsdéget a szlovákokkal szemben. Ha midnenki ilyen tisztán látja a helyzetet akkor nem értem miért nem történt semmi egész évben?
Ez az egyetlen útja a változásnak többséget kell szerezni azt meg a részvények számában mérik. akinek van több az tudja akaratát véghez vinni. akinek kevés van az csak pogácsázhat. ilyen egyszerű ez, semmi bonya nincs ebben.
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 18:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 17:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
(#58446) Re: Játék a számokkal
Értékelés: 0
előzmény (#58445: uttakarito) | válasz erre | 2015. január 18. - 20:46
FELHIVÁS! Tisztelt KEG részvényesek ! A KEG jövöje jelenleg láthatóan olyan alkalmatlan vezetés kezében van ,akik a lehetőségek helyett ujabb spekulációs vagyonvesztést kivánnak lenyeletni velünk, miközben elzárkóznak a tisztánlátást biztositó apport megfeleltetés elől. Teljesitményt tartanak vissza a nagytöltő állásával ,hogy ujabb trükkel bennünket kisemmizzenek. Ezért döntöttem az alábbi nyilvános javaslat mellett ,hogy számitva az ismeretlen mintegy 2000 kisrészvényesre is - akiknél még mintegy 9 millió inaktiv rv van jelenleg - továbbá új befektetőkre is ,hogy a SUNWO Zrt elvállalja a cég managelését és új, innovativ stratégiával a cég felfuttatását . Amennyiben a részvényárfolyam 2015 február 5-ig eléri, vagy meghaladja a 200 Ft-ot a részvényvásárlások kapcsán ,vagy a magánbefektetők kezében MM-éket jelentősen meghaladó és a szabad döntéseket biztositó 3-5 millió db részvény jelentkezik be a közgyűlésre akkor a Sunwo a tulajdonában lévő kikötőmedencével egésziti ki a vállalti portfóliót és az országban (ismét) elsőként egy energiaipari ujdonsággal fog kirukkolni! Elég volt a léhűtőkből ,vegyük kezünkbe a KEG sorsát és legyen Közép-európa leginnovativabb gázterminálja (ismét) a cég !
Egyedi maileket a j.drsteier@gmail.com -ra kérek ,azzal ,hogy a korábbi malőrökből tanulva csak a nevemre kiállitott és legalább a második közgyűlésig érvényes visszavonhatatlan meghatalmazásra ismertetem megbizóimmal az általam kidolgozott új stratégiát. Kérem aki tudja lájkolja ismerőseinek , vagy nyilvánosan is hirdetheti. Ajánlatom az első közgyűlésig érvényes . DrSJ
sunwo
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 14:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 13:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2015. 12. 11. 13:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na erre nincs szükség. Erről írtak mások is nem is rég a fórumon. Nem jós itt senki!
Kamu szöveg van bőven! A részvény 17 Ft-on áll. 16-ért nem adják, ha csak valaki nem magát eteti. Ez a fajta viselkedés nem fog hasznot hozni a potyalesőknek!
Nem is értem ez a szelektálást! Azért mert valaki magyar, vagy szlovák nem kizárt egy közös érdek érdekében az együttműködés. Ameddig a részvényesek önmagukkal és társaikkal harcolnak, nem is lesz kézzelfogható eredmény.Én az embereket nem faji, vallási stb alapon különböztetem meg. Nekem élnek Szlovákiában rokonaim, csupán Trianon jött közbe. Talán néhány ember szemléletében kellene változás. Emberről beszéljünk,és ne mossuk össze országokkal, népekkel. Nincs kollektív bűnösség!
Nyisd ki a szemed. Szlovákokkal nem működik együtt senki. Új befektetők nincsenek. Lehetett álmodozni eddig de ha nem lép senki magától nem ugrik a zsebébe 2 millió szavazat. Szavazat nélkül nem lehet dönteni.
Végre egy nyugodt és tiszta hang.Teljesen egyetértek tartalmával, hangnemével. Egyesek minden tudás és megalapozottság nélkül folyamatosan riogatnak.Pánik, zűrzavar keltése a céljuk, különösen a kisbefektetők körébe.
Látható, hogy 15 Ft-on jelentős tétel van befektetés céljából. Próbálják mesterségesen lefelé hajtani a részvény értékét. Az eladói oldal még így is jobb pozícióban van. Ha vannak megvalósítható és jó tervek-amint korábban olvastam van- a részvény a helyére kerül. A vészjósló kommentelők véleménye pedig, máglyán végzi!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?