Portfolio Portfolio
5
5
1
2017. szeptember 13. | 12:47
#1

Juncker megvédte a magyarokat, de odaszúrt a kormánynak  

ugrás a cikkhez
Néhány fontos kérdésben megvédte a magyar érdeket Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdán az Európai parlamentben tartott beszédében. Szerinte is elfogadhatatlan például az, hogy gyengébb minõségû élelmiszert
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2017. szeptember 13. | 13:35
Törölt hozzászólás!
#7
2017. szeptember 13. | 13:28
előzmény: törölt hozzászólás
#6
"... energia nem vész el,de a készlete az már véges." A megújulókat azért hívjuk megújulóknak, mert - ésszerű ütemű fogyasztásuk esetén - végtelennek tekinthető a mennyiségük. A termőföld fogyasztása nem ésszerű, a Föld - bizonyos korlátok esetén - csak 52 millió embert tud eltartani, nem 7 milliárdot. A népességcsökkentés elkerülhetetlen ... de nem Kim Dzsongun kontra USA elnöke (a neve nem jut eszembe, mert nincs) módra kell csinálni, hanem egykével, nemzetközi szerződéssel.
2017. szeptember 13. | 13:11
Törölt hozzászólás!
#5
2017. szeptember 13. | 13:03
előzmény: törölt hozzászólás
#4
Fogj egy faágat és faragj belőle egy fakanalat. A veszteség 90 % lesz. Hogy fenntartható-e? Ha nem extrém mennyiségben csináljuk, hanem ésszerű korlátok közt, akkor a kettőnek nincs köze egymáshoz. Amúgy a "veszteség" az esetek túlnyomó részében kétes. Abból a 3 cal-ból is lesz valami (energia nem vész el, mint LMS tudja ... én már kevésbé). Azt a 90 % forgácsot is lehet hasznosítani. Képzeld, a kutyák még egymás ürülékét is jóízűen megeszik!
2017. szeptember 13. | 12:54
Törölt hozzászólás!
#3
2017. szeptember 13. | 12:47
előzmény: #1  portfolio
#2
Sajnos, Herr Juncker kissé elmaradt a világtól. 1. Az internet-korban nem lehet közös EU-ügynek hazudni a menekültválságot, amit Frau Merkel az EU megkérdezése nélkül robbantott ki. Ami Németország problémája, arra legfeljebb SEGÍTSÉGET KÉRHET az EU-tól, de ez nem történt még meg. 2. Még mindíg NÖVEKEDÉS? Talán 7 milliárd ember nem elég a legnehezebb zongora felemeléséhez? NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS ÉS ÉLETMENTŐ RECESSZIÓ, ez a jövőnk, ... már t.i. ha életben akarunk maradni. Ideje abbahagyni a hazudozást a Növekedés egyedül üdvözítő jellegéről, mert most már a növekedés egyértelműen TÖMEGGYILKOSSÁG! A recesszió is kezelhető sikeresen, mégpedig önellátással ... és nem Világkereskedelemmel.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE