az a hosszú táv sajnos elég hosszú táv lesz...
ekkora pofonok után nagyon sokára fog lábra állni a piac :)
addigra viszont a Globus nyereségből még többet vehetsz... :)
borzalmas mészárlás zajlik ám!
lassan mindenkinek meg kell zuhanyozni, hogy lemossa a vért magáról... a sajátját :)
nekem már egerem sincs... akkor nálatok még van kaja!!!!
mázlista! :)))))
jelenleg semmi, csak napi trade-ek...
de azt hiszem elkezdem gazdagítani a Globus állományt :) nem kevéssel... :)
ekkora esések közepette ez nyugodt alvást jelent :)
nekem már egerem sincs... akkor nálatok még van kaja!!!!
mázlista! :)))))
jelenleg semmi, csak napi trade-ek...
de azt hiszem elkezdem gazdagítani a Globus állományt :) nem kevéssel... :)
ekkora esések közepette ez nyugodt alvást jelent :)
nincs azzal semmi baj... :) én is szegény vagyok, mint a templom egere...
az utolsó egér ma reggel akasztotta fel magát a konyhában...
kint cigizek vadul, szegény csomózza a kötelet... el volt keseredve, hogy semmi kaja nálam és hogy szar az élet... hát mondom: ezt benéztük mindketten!
aztán mire elnyomtam a csikket ő már lógott is! :)))))))))))))
köszönöm Áki bá' :)
valóban elég régóta szajkóztam már az embereknek, hogy mi a franc fog történni, de elkövették a tőzsde 1. számú hibáját: türelmetlenek voltak :)
megijjedtek a 460-as felvásárlási ártól!
pedig 1000x elmondtam, hogy EZ CSAK AZ 50%-OS TULAJDON FELVÁSÁRLÁSÁT JELENTI, NEM A KIVEZETÉSI ÁRAT!
A többiek köszönik jól vannak... figyelik ők is a Globust és vissza fognak csipegetni belőle, mert adtak el belőle, hogy mást is tradelhessenek :)
ahogy lenni szokott a tőzsdén és az utcán: pofonokat adunk és kapunk :))))))))))
viszont a Globus most sikerélményre ad esélyt sokaknak! :) ezt a május 20-ai törvényt meg kellett várni! :)
hát Áki bá' nekem is gyanús egy kicsit, bár 2 cég 2 ajánlat... lehet, hogy eladócsalogató húzás, de számomra csak 1értelműbbé teszi a történetet... venni akarják... meg kellene lepni: elvenni tőle a rákba és pofánröhögni :))) 490-ért ekkora pakk ajándék :)
matgab..túl pesszimista vagy amit nem csodálkozom..várd meg a nap végét...nekem a 490-es gyanús na majd ha teszteli a 487-489-es szintet kiváncsian várom, hogy mikor tünik el...
Globus 2006