Én még tartom, ebben reménykedtem én is. A bökkenő csak az, miért nem szágul most a részvény? Már franciknak is megérné venni, hogy a végén ne keljen sokat fizetniük.
Köszi :)
Tavaly november óta vártam már ezeket a fejleményeket... eddig minden stimmel :)
Sajnos elég sokan elhagyták a fedélzetet, mert bedőltek a 460-as árnak, stb.
Voltak benne meleg pillanatok, nem mondom, de türelem rózsát terem :)
Szép áron fogják kivinni... ehhez képest 450-en venni ajándék :)
Pláne ilyen piacon :)
Herlas, sajnos nincs esély, sima 75 százalék kell. Az 1 százalék alattiak 75 százaléka csak a működési forma megváltoztatása esetén érdekes (zártkörűvé alakulás).
Megkaptam a szavazólapot. Viszont meg tudná valaki mondani, hogy ebben az esetben, a kivezetési döntéshez milyen többségre van szükség? 75%-os többségire, ami már megvan a franciáknak, vagy az egyenként 1% alatti kisrészvényesek szavazatának (akik visszaküldik most) 75%-ára? Mert az első esetben nincs esély, a másodikban talán lehet.
Törölt felhasználó2006. 05. 17. 09:03
Remélem mindenki aki kap levelet a Globustól az, nem ért egyet a kivezetéssel és úgy küldi vissza!
NE ENGEDJÜK KIVEZETNI!
Törölt felhasználó2006. 05. 15. 18:02
Mielőtt álmodoznátok olvassátok el a bét szabályzatát, elég egyértelmű.
Tőzsdei ajánlat esetén ugyanis csak az ajánlattevő korábbi ajánlata köt (ill Kapcsolt személyek, amit minden valószínűség szerint magyar standardok szerint értenek, tehát nincsennek benne a többi magánszemély tulajok):
Az ajánlattevo, valamint a kapcsolt személyek által a Törlési Kérelem Tozsdére
történo benyújtását megelozo 180 (Száznyolcvan) napon belül a részvénytársaság
részvényeire ellenérték fejében kötött átruházási szerzodés legmagasabb ára. (ez a 460 FT, csipkerózsika scenarió esetén).
Nem ez lenne az első, ha a nagyok nem a kisbüfikkel csesznének ki és az elmúlt 180 nap átlagán vennék meg aztán a papírokat. Én jogilag simán látok erre lehetőséget. Nem beszélve arról, hogy a 180 napos határidőt is simán kivárhatják, hisz ezen belül nem lesz komoly költsége a tőzsdei ottlétnek.
zborde: lehet benne van a pakliba h nem adnak érte 460nál többet h ki adja??? azt látod én sem értem..h ki veszi hát ÉN is többek között az elmúlt időszakba..meglátjuk...
"aki nem ajánlotta fel köztük én sem az 500 alatt nem fogja odaadni "
Látod van olyan aki nem ajánlotta fel és mégis odaadja 440 alatt is.
Miből gondolod, hogy adnak majd érte 500-at???
Szerintem jó ha a kivezetéskor megkapod a 460-at.
Annyit szerintem megadnak érte, de többen nem nagyon hiszem.
a mostani helyzetben a globus tünik a legbiztosabbnak rövid távon...a 460 biztosra vehető bár aki nem ajánlotta fel köztük én sem az 500 alatt nem fogja odaadni sztem...türelem max 30 nap és kiderül!
Mindenestre érdekelne annak a lelkivilága, aki nem adja oda 460-on (valamilyen okból) és utána bedobja 425-re.
Ha 2 hónap is a kifutási idő akkor is a 440 indokolt alsó határ. Sajnos most nem tudok felszabadítani erre, de ha lenne 430-440 között venném. Biztonságos és jobb mint a betét.
A mai esésnek az is lehet az oka, hogy aki ma vesz, az már nem tudja a 460 forintos ajánlatra odaadni, mert hétfő 15 órára nem ér oda a transzfer. Ettől persze a 460 forint továbbra is alsó limit ha lesz kivezetés, csak a hozzá tartozó időtáv kb. 2 hónapra nőtt. Ezt árazza most a piac.
Globus 2006