zdorbe, igazad van de én labbancz értek egyet mindenki másra koncentrál..nyalogatják a sebeket várnak a pozi zárással és nincsen tétel, van összesen 4000 db 490-ig...nem tétel..
Nem is a leendő nagy tulajra gondolok, hanem bárkire aki lát benne fantáziát.
Ha 100%-ra tudnám (és nem csak reménykednék és lenne pénzem rá), akkor én magam venném ki.
szerintem túl feltünő lenne..és nincs tétel ha most kivennék (amibe én ma még bízom) akkor teljesen egyértelmű a szándék..így marad az átmeneti bizonytalanság
szerinted jelenleg foglalkozik bárki is a Globussal? nyalogatják a sebeiket a többi papíron elért veszteségeik miatt... jelen piaci hangulatban a Globus az utolsó, amire odafigyelnek...
emberek, az már fix, hogy kivezetik...
az ár is 1049 és 1064 körül van...
az egész Globus műsor arról szólt, hogy az idegeteket kikészítsék, hogy benne ültök egy papírban, ami meg se nyikkan hónapokig és adjátok oda piacon, vagy piacon kívül... ami megmaradt a kicsiknél az tényleg nagyon kevés darab már... ezáltal sokkal kisebb költséggel ki lehet vezetni a papírt :)
ez egy qrva nagy idegek csatája volt!
persze, hogy készülődik:
rengeteg részvényt szereztek olcsón (a 460-as árral nagyon bepalizták a népet) és most a kivezetésről egyezkednek... bejött az új törvény (lsd. a tegnapi cikket) és a kivezetési ár már kisrészvényes-barát :) de már csak kevés maradt a kicsik kezében, ami kivezetésre vár :)
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a kivezetés egyelőre csak kinyilvánított szándék, de nem eldöntött tény. Erről a május 30-i közgyűlés dönt. Más kérdés, hogy szerintem csekély az esélye, hogy mégsem lesz kivezetés, de azért nem nulla. Én egyébként még vettem ma erre a hírre.
Globus 2006