Ismerem magam...Ha most globusból jól bevásárolnék, akkor kihoznák a hírt, hogy valami módon a Glóbusra mégsem értelmezhető a törvény...
És zuhanna 10-25%-ot...
Ha meg várok, akkor legalább arra van esély, hogy ez a pici csomag nőjön...
Már nagyon hiányzik a sikerélmény...
azért gondoljatok bele... jelenleg a bluek össze-vissza rángatóznak... nyereségek születnek amik átcsapnak veszteségbe egyik pillanatról a másikra a külföldi hatások miatt... mire itt van ez a papír, ami elég stabil és tuti kivezetés lesz belőle 1000 Ft fölött...
amíg eléri az 1000-es szintet, addig még elég aktívan lehet adni-venni...
sztem csak idő kérdése és beindul!
matgab,
Te vettél fotexet !!!!!???? :-O
és most mondod ?!
Én meg nem értem, hogy 1200-as célár mellett miért esünk!
Ha tudtam volna egy darabot sem veszek.
Tényleg sokan és sokat buktak az elmúlt napokban a mészárlásnak köszönhetően... ha felfedezik maguknak az emberek a Globust, akkor el fognak gondolkozni, hogy realizálják-e a veszteségeiket és beszálljanak ebbe a történetbe... és akár aktív kereskedése is lehet a papírnak, mert EZ NEM FÜGG A KÜLFÖLDI HERCE-HURCÁTÓL!!! Csak tőlünk :)
490...
Azt hiszem nagy sumákolás volt itt minden szinten...
Már csak azt sajnálom, hogy már csak mutatóban maradt a régi pakkomhoz képest...
Pedig milyen jó lett volna nem fotexet venni...
Úgy látszik a piac néhány szereplőjének problémát okozott, hogy elosszon egymással két számot. Csak be kellett írni, az 1064-et, aztán máris veszik. :-))
ezaz!
megjöttek az eladók! :)
fasza! lesz is aki megveszi, higgyétek el!
jelen piaci helyzetben a Globus a legstabilabb papír és gyönyörő hozammal kecsegtet! :)
Ok, valaki kivett 10.000db-t 454-455-ről.
Már ezen is látszik, hogy nem a 460-ban bízik.
(Ha nincs broki díja, akkor kaphat 1%-ot!!!) Szóval kizárt, hogy valaki ezért az 1%-ért szórakozzon egy papírral. Tehát ha már 455-ről kivesznek 10.000db-t, akkor kivehetik a többit is nincs jelentősége.
Vagy kisbefektető is kiveheti akinek számít a 2000db is.
Globus 2006