Felfoghatatlan, hogy Mészáros nem lép semmit. Orbán nagy álma a nemzeti holding a nevetség tárgya. Hiába veszel bármikor, egy hét után, vagy már aznap mínuszban a vételed.
"pomperj ma, 10:39A tobbi OPi topikban gyaszos a hangulat.Nekunk viszont itt az ido unnepelni.." A többi opi topik akkor fog ünnepelni, amikor pomper végre élete végére ér. Nincs már olyan messze, opi akkor is lesz amikor pomperj már rég elporladt.
Olyan verzio nem lehetseges h a papirt lehoztak a 314es szintre, es innen akarjak ujra felepiteni a regi kamu 800as felhuzas "elfelejtesevel", Ujra rajzolva a chartot?
Vajon bezáratták az összes opus topicot, e kivételével? Nekem csak ez jön be, a többi nem. Csoki ügyi vagy, Dákó úr jól elintézte ezt is, mint a hegylakóban, csak egy maradhat.
Először is. Én sem gondoltam komolyan. De érdekes, hogy úgy le szedték a mémet, hogy az csak na. Reggel rajta röhögtem, és már 1/2 óra múlva eltünt. Nem tudni miért.
Bocsánat, ezen az alapon pomperj IP címestől lenne kitiltva. És Dákó úrnak amúgy mégis mi köze lenne ehhez? Hogyan kell ezt elképzelni? Betelefonál a szerkesztőségbe, hogy x.y-t tiltsák ki?
Vki megcsinálhatná ezt azzal a meme-mel, amikor a csávót kidobják az ablakon az értekezletről: . Kérdező: Hogyan oldjuk meg az árfolyamproblémát? Hülye válasz1: Rendeljünk kamu riportokat, nyilatkozzunk hülyeségeket, amiket úgysem tartunk be! Hülye válasz2: Tiltassunk le, hallgattassunk el minden kritikus felhasználót Pf-en. Okos válasz: Mondjunk igazat, szerezzünk hozzáértő vezetőket, adjunk osztalékot, SRV. . :D
Globalis SzOpus Nyrt.