én már csak azt nem értem, hogy aki benne van a biznicben, mert ugye rengeteg papírja van/volt/lesz (akár kölcsönbe, akár saját) amit szórhat, akkor mi a retekért nem éri meg neki egy-egy egy 100-200-500ft-os rally és onnan szórni, olyankor, amikor talán észre sem vennénk, ebből érzem én, hogy egy rosszindulatú kis k.csöggel van dolgunk és a vizsgálat remélem rárugja az ajtót és rettentően csúnya vége lesz a pofátlan "merténmindentmegtehetek" fírgének :D
Ennél jobban??? Napról napra siralmasabb a helyzet, de nem is fájna ennyire, ha nem látnám, hogy minden más emelkedik. 2 éve esik ez a szar, mi a célja a vezetőségnek? Ez már centes kategóriában is vicc...
Azért szívesen a szemébe néznék annak aki ezt a folyamatos lenyomást csinálja.. ( az mellett, hogy sokan mások is ezért szálltak ki) Arra azért nem gondoltam, hogy a fúziós ajánlat alá is beviszik.. Jó lenne tisztán látni, hogy miért is nem adta el akkor aki most az alá tolja és adja... HA azóta valami gáz lett a cég körül akkor viszont bennfentes kereskedés ami itt a BÉT-en egyáltalán nem tiltott dolog a tapasztalataim szerint...
Törölt felhasználó2019. 11. 11. 12:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jászai, és Fekete nyilatkozatait én is említettem Neki. Azt mondta, Ő június 1óta van, ezekért a nyilatkozatokért nem vállal felelősséget. Szerintem másképp van, amikor ez a két balf@sz nyilatkozott vezérigazgató, és helyettes volt a konzumnál.
Globalis SzOpus Nyrt.