Dehogy dobtam:) Ahhoz forgalom kellene......de eszem ágában sincs! Tudod mire volt jó az az Opus nekem ? Tanulópénznek.Kitanultam az aljas manipulációikat és mivel rendelkezem befolyásoló tőkével velük együtt ,,játszom" az egyéb lufipapírokban.Amit a 810-hez képest buktam annak a nagy része az a 4ig-ben visszajött.De azt továbbra is tartom: Az Orbánhoz szorosan gazdasági érdekből kötődő emberek nem tolerálják a bukót.Itt brutál pénzekről beszélünk.Ha az Opus nem áll fel a választásokig Orbánt belülről fogják megbuktatni....
A 265-300 közötti kitömési sávban bőven van még potenciál, csak hát a beragadt pénzeik után kétségbeesetten loholó kisbefektetők átmenetileg hátráltatták (a váratlan vételeikkel) a legfelsőbb szinten jóváhagyott kitömési terveket. ⏳🧽💸💰😈👹
Bírom ezeket a beírásokat? Ott voltál, amikor vették az állítólagos pártkatonák 7-800 -as szinteken?! Netán bróker vagy és te kötötted a dealeket? 1-2 éve olvashatjuk tőled ezeket a magasröptű beírásokat, de tényekkel mindezidáig nemigen tudtad alátámasztani...Manopi 2.0
Pártkatonák nélkül a rendszer nem működik. Sőőt! Azt azért tudjátok,itt nem minden NER-es 12-20 Ft-on szállt be. A 700-800 -as szinten a választási eufóriában itt nagyon sok pártkatona hatalmas pénzekért vásárolt papírt..Ezeket az embereket nem hagyhatja Orbán szarban,hiszen akkor őt is szarban hagyják. A kérdés mikor,milyen lépéseket tesznek meg az árfolyam emelkedésének megindításában....
Globalis SzOpus Nyrt.