Valószínűleg már réges-rég eladta a pakkját, de ha visszaolvasol levágott pár napja egy elég hihetetlen dumát, hogy miért is nem fog ide irogatni a jövőben. De ha jól körülnézel sztem előbb-utóbb megtalálod egy másik topikban másik nickkel:D
Hol van Big Broki?????
aki 1000 felett tódulva látta a vevőket.....
Csak nem egy szélhámos csaló???
vagy minden szegénytől aki vett átveszi 1500-on meg 2000-en??
Azt mondta néhány hónapja,hogy heteken belül ott lesz........
Most miért nem veri magát?????
nem, nem mondtam, hogy adjad, ha 900-ról van. Sztem vedd is ki a részvények listájáról a genesist és majd 5 év múlva néz meg, hogy sikerült-e nyerni rajta, vagy elment a rászánt pénzed...
Nem vagyok a felezgetés híve...
Örök nyertesnek főleg nem tartom magam, de azt észrevettem, ha egy jó fundájú papírban ülsz, akkor igazából csak türelemre van szükséged és visszajön az ár. Persze ehhez jó funda elengedhetetlen, és a funda változására is figyelni kell, de azért az lassabban változik...
Ja igen, ilyen mentalis mellett nehéz segíteni valakin...
Lehet izomból érzelmi alapon is trédelni...
Elvégre a tőzsdén kell, hogy legyenek vesztesek is...
Figyi, lehet majd valamikor 2000 forint is a genesis, de azért lásd be, hogy az nem megalapozott befektetés, amit azzal tudsz indokolni, hogy jó lesz, mert csak:))
Cefa miért nem veszel Émászt abba van logika, nem egyszerű, de van adok el neked az enyémből egy párat... nekem úgyis van bőven a logikusnak tünő papírokból...:-)
ki mondott itt logikát??? Itt csak te logikázol...:-)
Fel fog menni és kész...:-)
Lehet, hogy először le, de majd aztán fel. Nem mindegy???
Pont ez a szép ebbe...:-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...