Ott van az ipari park végében egy üres teleknél, a széchenyi terv tábla, meg hogy " a beruházás a gkm támogatásával valósul meg".
Elvileg lehetne más cég is, de nem hallottam másik olyan cégről aki támogatással jön oda, mert az össze ami ott van külföldi multi.
Mar emlitettem volt, hogy macd indikator szerint mostansag lep emlekedo periodusba (kicsit nagyobb felbontasban szemlelve).
5000 hir nelkul nem lesz viszont az tuti.
Azt nem tudom hogy Renyiek rangatjak-e, de ketlem.
De persze ez egy allando koltoi kerdes itt, nemde?
:)
köszi, hogy szóltál a 2000-es céláratokról! Igazán nagyvonalú gesztus ez tőletek, az egyszerű kis speka, mint én, így nem áll be feleslegesen vételre a könyvbe, szépen elhelyezkedik a céláratokra (na jó, föléje kicsivel). Mi is lenne velünk, ha nem lennének ilyen nagyvonalú, nyíltszívű brókerek, akik lemondanak rongyos párszáz forintos árfolyamkülönségeken nyerhető hasznon, és egyenesen megmondják, mi az a minimum, ahol még eladnak! Köszönöm! :)
Azota mar el lehetett adni es visszavenni tobbszor (keresni alaposan),alapvetoen jo kis papir ez, de hosszu tavon is az lesz.
Mar tul sok minden benne van sztem ahhoz, hogy ne tudjak a projectet osszehozni valahogy.
májusban azt gondolta mindenki,hogy simán elsétálunk legalább 3000-ig,top story ,sima ügy,könnyű pénz kereset.nem az.megdolgoztatnak bennünket a jutalomért. szerencsére én nem pár hónapra vettem.
Törölt felhasználó2007. 08. 24. 12:22
Ez a pláne hogy tervek szerint idén szeptemberben .REMÉLJÜK el is kezdik
mert csak igy léphetünk egy nagyot mi is .
Jövő szeptemberben.
Bár tbányán már kinn a széchenyi terves tábla, szal valami lesz.
Ráadásulegy ilyen csarnokot hónapok alatt felhúznak, a gépgyártás hosszabb idő meg a papírmunka.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...