A hitelt az amerikai beszallitoval megkotendo szerzodesre (utan) kapjak.
Ez nem meglepo az EXIM tobbszor finanszirozta mar az Applied Materials szallitasait.
Csak ala kene mar irni.
Nyilvan konkret tenyek es alairt osszegek kellenek egy banknak ahhoz hogy utaljon,valszleg mennek a targyalasok.
Hm... Hát igen, a hitel. Ha azt megkapja a Geni, akkor persze minden rendben. De miért kapná pillanatnyilag? A sakkozáson pedig azt érted, hogy valamiért a Fund nemigen törte magát a jegyzés sikeréért?
aki belelát szóljon már be, hogy egy tag gyűjti itt 2700 vétel (3079db áll benn vételen) meg 2730 (3794 áll benn eladáson) eladás között nagyban?
érdekes lenne tudni?
kezd tisztulni a sztori, sőt túl nagy a nyugalom, én parázok ...
: ))
Törölt felhasználó2007. 08. 23. 09:45
Bostonnak igaza lehet. Ha múlthéten a bizonytalanok eladtak valóban letisztult a piac. Elfogytak az eladók, csak vevők maradtak. Innentől a2600-2800 már nem ellenállás, inkább támasz lehet.
nincs benne semmi különös, eddig is feleslegesen járttattam szám, mert az utolsó pillanatban lefujták azt amit a háttérben szervezkedtek.
A lényeg: gyárak tényleg lesznek, a spanyol és a magyar egyszerre épül fel. Itt csak az a kérdés, hogy a bank mikor utal, és hogy ezt a megközelítőleg 300 milliós hitelt, mekkora önrészhez kötik. Ezért megy a kavarás, az alap pedig próbál sakkozni....ennyi.
Meglátjuk, a tőzsdén nincs biztos, mindenesetre és nem parázok. Csak az a kérdés, hogy mikor lesz a bejelentés.
Szerencsére pénteken "megtisztult" a piaca, hiszen sokan kiszórták teljesen értelmetlenül. Megijedtek, ami természetes.
szerintem 4000 fölé fogják felszenvedni az árát, szeptember közepéig. Ha bejön az a faktor, amit várok hetek óta, akkor 5000 fölé is mehet. Ennek technikai oka lesz.
Zagyvaságnak tűnik..:) de majd ha lecseng a hiszti, elmondom mi volt.
Persze, ez a forgatókönyv se biztos, eléggé kavar a háttérben az alap, remélem most már komolyan veszik a projektet..:)
Én bízok a papírban, 2000 körül én se örültem gondolhatod, elég sok van. Nálam továbbra is vételen van.....:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...