Nem tudom, hogy mit éreznek, de áldja meg űket az Isten! Azt az ügyes kezüket, amelyikkel benyomkodták az eladás gombot, vagy azt a telefont, meg azt az ügyesz szájat, amin elcsacsogták, hogy Genesis eladás 2100-on, és alatta.
Csendben jegyzem meg, hogy a tecnikai indikátorok nagyrésze emelkedést vetít előre... Igazából napokon belüli kitörést jelez a MACD indikátor, ami 90%-os biztonsággal jelzi a fordulatot. Szóval, itt ma kicsavrhatják megint a napvégére 2800Ft-ig.
Hát szerintem sem Rényiék rángatják az árat, az tuti. Inkább aki(k)nek 400-800-1600 körülről van jó kis mennyiség. Lenyomni, még így is sokszoros haszonnal eladni, alul visszavenni, visszengedni. Óriási segítség volt a hintához a pánik, ami semmilyen pappert sem kímélt. A kettő együtt nem tett jót a pacemakeres büfiknek. Pláne egy ilyen - most még - spekipapírban.
Hál istennek most a helyén van megint.
De megrángatják ezt még szvsz az első kapavágásig.
Az OTP-s rokonom szerint nagyon jó lesz az a cég főként hosszútávon. De a 10K könnyen meglesz.
Genesis:
Alakulnak a dolgok. A véleményem szerint nem Rényiék rángatják az árat, mi érdekük fűződne hozzá?
Valaki akinek drága volt a jegyzésiér, de érti mirpl van itt szó, olyan lehet.
Amit már mondtam fentartom, egyre stabilabb kezekbe kerül lassan megint a papír.
OFF:
Én saját megfontolásból vettem OTP-t pénteken, amikor a FED kamatotcsökkentett.
De kicsit elhamarkodtam, mert 8800 Ft-nál kaptam meg. De ha belegondolok, hogy 1 hete még 10.000 környékén is vevő lettem volna, akkor nem jártam rosszul. Bár a jövő még kérdéses.
szerintem semmi ilyen nincs,
kijött egy nagyon negatív hangvételű cikk ( szokásos portfolio összeeskuvéselmélet-zagyvaság).
Sokan bepánikoltak és limit nélkül öntötték,
aztán akinek volt esze az vette aznap folyamatosan.
Öntés nem lesz, mert nem ez a biznisz benne.
Törölt felhasználó2007. 08. 23. 13:00
mit gondoltok minek verték szét az árat a jegyzés előtt jóval? segitek: mert mindent maguknak akartak 2800as áron ...ez meg is történt....
aztán majd jön a "kissé" magas ár és máris önthetik.....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...