ja, és az sem lenne kizárt hogy minimális közkézt akarnak mint pl. ehep, agrimpex....
szóval benn is maradnak a tőzsdén ahogy a támogatásokhoz kell, de a sok nyavajgós kisbüfire sincs szükségük...
nem biztos, de én lehet ezt csinálnám.
Egyébként olyan a részvény névértéke, hogy simán alkalmas egy felezésre, és akkor lesz majd igazi likviditás a piacon, de ezt a trükköt ráérnek bevetni 15000 körül:)) De maradjunk a mai piacnál, mert van most is izgalom rövidtávon. A 2800Ft -os betonfal megszünt létezni a jegyzéssel, így marad a szeptemberi 5000Ft-os maximált célár:)) Komolyan mondom, hogy ettől jobb pénzgyárat mint a Genesis, nem láttam mostanában.
Na akkor most megint nem értem. Azt irjátok hogy ha kicsi a közkéz, jól felhúzzák. Miért is?
A TVK nem egy jó iskolapélda a kis közkéz negativ hatására? Nem akkor dögli be a papir? Hisz senkinek sem érdeke venni. Főleg hogy ha osztalékot se fizet.
Törölt felhasználó2007. 08. 21. 09:45
pénteken még 1000ft volt neked a tuti!hogy vagy te össze rakva?
Ezt a részvényt 20.000Ft-ra akarják felpumpálni, hülye aki nem érti meg és eladogatja.... Egyre kevesebb a közkéz, nem lesz nehéz felhúzni az árfolyamot...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...