Gyerekek ki az a gazdi, mert ahogy elnézem közutálatnak örvend. Elég új vagyok a fórumon, de azt már én is leszûrtem, hogy egyszer így egyszer úgy beszél.
Szerintem az nem is lenne gond ha néha eladásra vagy vételre sarkallna, csak az a baj ahogy teszi.
Elvégre tõzsdén vagyunk, mindenki nyerni szeretne és nem bukni.
Kár tagadni, hogy nagyon sokunkat befolyásol a fórum, ezért is jó lenne ha nem egymás kárára kárognánk.
Nekem sem tetszik amit az utóbbi napokban hallunk a genirõl, de bizom benne. Miért is vásároltam volna, ha nem arra appellálnék, hogy nyerészkedem rajta.
Azért van nagyon sok értelmes fórumtársam, akire hallgatok én is, és segítenek a beírásaik abban, hogy ne tántorodjak el a kitûzött célomtól.
Mindenkinek sok szerencsét kívánok, a geninek pedig azt, hogy ideje végre talpraállnia.
Üdv:busika
Törölt felhasználó2007. 08. 18. 23:32
Örömmel látom a zárót (megkésve). A szugerálás nem volt eredménytelen. Nekem mindegy hogy kik hajtják fel az árat, a lényeg a 3000 feletti rész.
Kérdés, hogy milyen ütemben akarják felverni az árat. Lesz-e idő ki-be ugrálni?
Yes genesis is very promising, but the risk is also very high. You would better to buy a huge pack!
Akit érdekel mi a terv gazdaságilag, technikailag, és részvényes, az jöjjön el 24-én, ott sokmindenre fényderül.
Rényi is mondta multkor, hogy menjünk, mert csak BB jár egyedül. :)
A sztoriból végre legyen projekt!!!
Most már eljött ennek az ideje..
A sztori jó, de a részvényesek, így én is tisztább és konkrétabb infokat szeretnénk, leginkább a hitelfeltételekről!
Nem minden részvényesnek elég a marketing...
Szeretnék hinni, hogy sikerülni fog, de kultiválnám a ködösítésmentes infokat...bár tudom, h. a mendzsmentnek is van forgatókönyve...ennek a feltárását nem is várom, egyelőre, de azt igen, hogy tudjuk mennyi lovetta kell egy+ egy gyárhoz önrészben!
Az elég gond, ha ezt nem tudjuk, az még nagyobb, ha a menedzsment sem tudja tekintettel az amcsi hitelválságra!!!
Sikagj, látod, hogy van értelme szólni a helyesírás miatt?!
Szoktam írni, olvasni egy másik fórumot az Indexen, a "Szamurajkard, katana készítés" topicot, ott van nagy hangsúly a szép fogalmazáson, és helyesíráson. Érdekes, hogy egy olyan fórumon, ahol a japán, szamuraj kultúrával, harcművészettel, nyelvvel foglalkoznak, mennyire ügyelnek a szép magyar beszédre, megfelelő etika, az udvaris megközelítés fontosságára. Valójában kicsit japános a hangulat, udvarias, nyugodt, de egy csöppet sem nevezhető modorosnak, vagy mesterkéltnek.
(Ez nem ártana ha néha itt is meghonosodna!)
Nagy a tisztelet a magyar hagyományok, értékek felé is, azt merem mondani, annak ellenére, hogy az ottaniak inkább lelkesek a japán kultúra iránt, mégis helyesebben viszonyulnak a magyarság dolgaihoz mint egyesek akik, nagyon magyarnak vallják magukat, akár itt is! :)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...