Balta: a magas jegyzési ár reklám a cégnek. A főtulajnak nincs szüksége olyan nagybefektetőre maga mellett, aki beleszólna a dolgokba, de ez a veszély nem is fenyeget, lévén, amit te is mondtál, túl magas az ár. Valajóban nem is részvénykibocsátásos jegyzés folyik, hanem sima tőkeemelés, csak a cimke rajta az, hogy jegyzés. Jól hangzik a dolog, és húzza felfelé az árfolyamot. Profi dolog ez, nem Rényiék találták ki, nyugaton is alkalmazták már.
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 19:31
Tisztelt Uram!
Nagyon szívesen, máskor is. Hisz Ön rendkívüli ember itt a fórumon, akinek van vér a pucájában! :-) Ez az Ön döntése. Tiszteletben kell tartani. Majd a menedzsment bebizonyítja újra és újra, hogy érdemes bízni benne, a Genesisben! Nem szabad feladni. Keményen kell dolgozni!
Kitartás mindekinek!
Jól van, BB már elment pihenni, elmondta a véleményét, ami elég pozitív, mármint a véleménye! :-)
Köszönöm Doktor Úr,
de inkább beszélgessenek a papírról, legyen mindenkinek jó a fórumban. :-)
Én már régebben kiszálltam 2600-2650-en. Gondoltam rá, hogy valamikor még visszaveszem, de félek, hogy kicsit lendületet vesztett a projekt, és nem tetszett a gyorsjelentéses részvénybefektetős mizéria sem, ezért most hanyagolom ezt a papírt.
Ettől függetlenül drukkolok a projektnek és a Genesisnek.
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 19:26
Pihenő van pár napig!
Nyugodtan el lehet menni nyaralni ilyen jó hírek kijövetele után!
BB-nek tudathasadása van. Másik énje dokinak képzeli magát. :))
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 19:23
Hatalmas vételierő közeledik!!
A BÉT legnagyobb befektetési story-ja!
Lesznek még meglepetések!
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 19:21
Tisztelt perlaki75 Úr!
BB nevében megköszönöm értékes emberi megnyilvánulását! Ritka ősznte szavak!
Ami feltétlen becsülendő! főleg itt a portfolio.hu-n!!
Több ilyen emberre lenne szükség itt! Meg úgy általában az egész világon!
Üdvözlöm Önt BB nevében is!
Egyszer majd térjen be hozzám egy jó kis bszélgetésre! Szívesen fogadom! BB is ott lesz! :-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...