A Found meg akarta úszni, hogy betolja a zsét, azt szerette volna, ha más tolja be. De ha minden kötél szakad, akkor betolja, amit me is tett.
Kellett X mennyiség zsozsó. S egyáltalán nem mindegy, hogy azért a pénzért, mennyi %-ot csökken a Fund tulajdoni hányada. Ezért volt a magas áron való jegyzés. S ezért a következő is magas áron lesz.
azért szerintem gyerekek...
3,3 milliárd ft azért növelni fogja a részvények értékét itt a piacon... vagyis növelni kellene..
mert
mi volt a spanyol vagy magyar állami támogatások hirére? rally...
ez is felér egy spanyol vagy magyar állami támogatással.. 3,3 milliárd ft nem kis lové..
( megyjegyzem... már a spanyol tartományi támogatás hirére a részvény elugrott 2750 ft it!) csak viszonyitás képpen... és azota kijött már egy két támogatásos hir.. na meg most a 3,3 milliárd ft friss pénz a cégbe..
kisvargazoli,
ez azt jelenti szerintem, amit leírtam:
azt szerették volna, ha mások tolnak be 3 milliárdot, vagy akár 10 milliárdot is, de ne legyen túl nagy a részesedésük.
nem jött be, megszívták, mert 5-ször annyit költöttek teljesen feleslegesen.
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 18:00
S azt szerették volna, ha nem a fõtulaj teszi be a zsét. Ez most nem jött be.... így építik tovább, lényegében egyedül.
A beruházásokhoz szükséges tõke 10%-ával rendelkezve és arra is csak igéretekkel.
Röhej!!
Hátha valaki nem figyelt, megismétlem a parázók kedvéért:
Hogy kicsit hűtsük a kedélyeket:
A jegyzés 1,204,657 darab részvényre szólt, igaz?
Ez teljesült?
Igen!
Tuljegyzés?
Elég kevés. :)
Valami hiba?
Nincs
Rosz hír?
Nincs
Elég az összeg egyenlőre?
Minden bizonnyal, mert ha több kellene, akkor nagyobb összegről szólt volna a jegyzés.
Veszélyben a projekt?
Úgy láthatjuk, minden a tervek szerint halad, tehát nincs.
Valami bizonytalanságra ad okot?
Nincs tudomásunk róla.
Ha összegezzük a fentieket, azt láthatjuk, hogy megtettünk egy újabb, elég jelentős lépést a gyárak megvalósulása felé, semmi ok arra gondolni, hogy ez nem hoz jelentős árfolyam emelkedőst.
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 17:58
sztem az egész jegyzési hajcihőnek leginkább pr céljai voltak, nyilván sejtették előre, hogy mostani stádiumában nem lesz még igazi nagybüfi.... de ettől még az elszántság deklarált...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...