Ezt nyomjátok a hülyegyerek Babics kölök aírcába,
chartcenterről remélem nem sértődik meg !!!
maui73 tegnap, 23:03 #32585
ez csak most jutott eszembe.
pont hazaértem és bekapcsoltam a cnn-t . ez kb 20.30kor volt. a world bussines today-ban a riporter éppen kapcsolta a wall streetet. az helyszínen lévő tudósítóval beszélgettek, hogy mi a pálya éppen. charls hudson megjegyezte, hogy ha jól informált akkor a riporter nő kapott egy e-mail-t Warren Buffet-től. a nő mondja, hogy igen : " ….az úgy volt , hogy megkérdeztük a gurut, hogy mi a véleménye a mostani helyzetről. általában a titkársága szokott válaszolni, de most maga WB küldött nekem egy faxon egy levelet amit saját kezével írt (!!!). annyit mondott ( ezt most nem részletezem , csak a lényeget írom ) , hogy itt még vannak felhők, úgyhogy nem nagyon gondolkodik még a vételen …”
komolyan mondom, hogy rápillantottam a chartra és azt látom, hogy akkor kezdett el begyorsulni az esés amikor ez a cnn-en elhangzott..
Lehet, hogy páran hallották az öreg szavait…
Ennyit ér egy komoly manusz szava. babicsot meg ignoráljátok.
VANNAK MÉG FELHŐK a lényege. ))))…
'Ez a válság csak az 1929-33-assal lesz összemérhető !!! (Tudom, most még sokan ezért a kijelentésért elküledenek melegebb égtájakra - majd két év múlva megbeszéljük...) Persze ez nemzetközi szinten igaz: a '98-as itthoni "orosz válságot" nem lesz könnyű felülmúlni...'
Felfogja ez a birka, hogy mit jelent ez a két mondat??? Hogy 1929-33-as szintű válság jön, ami viszont a '98-as oroszt nehezen fogja felülmúlni?? Tisztában van szegény vele, hogy mi volt 1929-33-ban???
Törölt felhasználó2007. 08. 16. 09:39
Fel kellene függeszteni a papert, ebben a helyzetben nem szabadnba tovább húzni, a nemzetközi helyzet fokozódik, de közben a nagy hírre várunk....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...