Szvsz megvolt a jegyzés rendesen.
Most már nem kell az árfolyamot karban tartani.
A 100 forintonként ki-beugrálók remegő kezűek
szép lassan kirázódnak - ez vajon mennyi idő lesz? - és elindulhat a stabil emelkedés.
Gudakes, ezt te sem gondolod komolyan, ugye???? En elkezdtem venni, de nagyon kevessel mertem nekimenni eloszor, aztan ki is vagtam, mert lattam, hogy nem megy. Le is vagodott meg 3%ot, aztan most 8800on vettem, de benne van a 8k is. Raadasul nem biztos, hogy egybol visszapattan, hanem oldalazik meg 3 honapot es ugy esetleg elindul felfele. Itt most mindenki ad esz nelkul es van mit likvidalni, mert a 6Ksat szemrebbenes nelkul fogja eldobni, ha kell neki a love. Es ez meg csak a 2. nap panikban, ami egyre erosodni latszik. Na szoval nekem meg a fele portfoliom cash, de lehet en vagyok a hulye.
Hello genifunok!
Ez az ár már kezd közelíteni most általam reálisnak vélt 2200 Ft-os szinthez.
Ott már talán én is veszek még egy keveset, bár idáig tiszta bukóban lennék ha eladnám a maradékot.
A jegyzés után 24 órával várhatóan kihozzák az információt, lassan elérkezünk az utolsó órákhoz:)) Ha azt akarják, hogy nagyot szóljon, akkor 3óra körül felfüggesztik:) Az jó hatással van az árfolyamra, mert mindenki felkapja rá a fejét...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...