Boston, én sem "csípem" igazán a párt, de ebben a beszélgetésben 100%-osan egyetértek velük...az én fiaim sem vágynak ebbe a közegbe....rettenetes alakok fordulnak meg a Szigeten...
Ahogy a törvény is előírja, a jegyzés befejezését követően, amikor a bankoktól a végleges számokat megkaptuk, az eredményről a részvényeseket 24 órán belül értesiteni kell, azt természetesen megtesszük . "
Ez szerintem azt jelenti, holnap, vagy pénteken lesz hír a jegyzés eredményéről.
2.2. Átlagos kapitalizáció. Az átlagos kapitalizáció mutatójának esetében teljesítendı határértéket
a Tızsde úgy határozza meg, hogy korrigálja az elızı idıszak átlagos kapitalizációval
kapcsolatos határértékét a vizsgált idıszak napi BUX záró értékei átlagának és az elızı
vizsgálati idıszak napi BUX záró értékei átlagának hányadosával. A vizsgálat elsı
végrehajtásakor a határérték megállapításánál bázis BUX értékként 9.016,36 pont (a
maximális záró index érték 1999. augusztus 31-ig), bázis határértékként pedig a Részvények
"A" kategóriába tartozó értékpapírok bevezetési feltételeként meghatározott 2,5 Mrd
(Kettımilliárd ötszázmillió) forintos piaci érték kerül alapul vételre. Az átlagos kapitalizáció
határértékét 100 (Egyszáz) millió forintos értékre kell lekerekíteni. Az átlagos kapitalizációval
szemben elıírt határérték nem lehet magasabb, mint a Részvények "A" kategóriába tartozó
értékpapírokkal kapcsolatban meghatározott bevezetési követelmény, és nem lehet
alacsonyabb, mint 2,0 Mrd (Kettımilliárd) forint.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...