Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Az arab befektetők garanciát akarnak arra, hogy az energiaellátás zavarai esetén is pörögjön a szerver. Amíg nem készül el a napelempark, addíg nem indul a platform!
Törölt felhasználó2021. 12. 16. 12:44
November 25-én meg lett szavazva az állítólagosan elkészült kereskedési platform elindítása. Pontosan 3 héttel ezelőtt. Szóval nagyon érdekelne, hogy az állítólagosan elkészült platform beindítására vajon miért nem elég 3 teljes hét?
Bizony. 39-en vett 3000 db-ot, 40.6-on adta. Nevetséges? Az. De többet nyert rajta csak ma, mint a legtöbben, akik 1-2 éve benne vannak. Köszönet a vezetésnek.
Ez felszámolásig igaz 🙃 Én már nem megyek bele szerintem, volt rajta elég bukcsi. A bennfentesek itt különösen előnyben vannak, ha nagy a gáz, még ki tudnak pakolni, ha képben van egy pályázat, akkor szépen csendben bevásárolnak... Kicsiknek ez kaszinó
Nagy kormányoldali vezírünk győztes pályázatok tömkelegét hozta ide az eddigi két és fél éve alatt. Mindenféle tőkealapok tolonganak (főleg arabok), hogy beszállhassanak akár tokenbe, akár részvénybe. Ja. Nem.
~1Mrd még így is a kapitalizáció. Ráadásul részvényt kell nyomtatni, mert fizetni kell a számlákat, gondolom a kutak felújításához is kell önrész(ha lesz egyáltalán sikeres pályázat). A palackozó bővítés is pénzbe kerülne, ami nincs.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)