a hatalmas pánikkeltés, amit itt műveltek, azzal fogtok rengeteg kisbüfinek kárt okozni nem ery fogja okozni a kárt a kisbüfiknek, hanem ti ezt jó lenne megérteni
persze, de más ha egy kisbüfi beszél fel és más ha egy nagytulajdonos bennfetes csinál egy fórumot és beszéli fel az árfolyamot, és közben szórja, amúgy önmagában az eladással nem lenne gond még egy nagytulaj esetén sem
Olvasva a "történéseket" meg kell, hogy mondjam, nem lepődtem meg. Sosem bíztam, és ezután sem fogok senkiben ( itt a tőzsdén), pláne nem egy kispapírban nagytulaj topikgazdában. És szép, nem szép ami történt, mindenki saját maga vállalja a - nem kevés- kockázatot. Ahogyan azt Csoki annó remekül összefoglalta, így működik a magyar tőzsde, legalábbis a könnyen manipulálható kispapírok tekintetében. Jó éjt Mindenkinek!
Vègre megszabadulatam az estmizèriától, gondoltam a maradèk pènzből, amit nem Akkora költöttem beteszem ide.. erre mi van itt..? Hát a fszom.... Mindenhol azt olvasni, hogy soha se kereskedj fórum alapján....
Futuraqua mert a víz a jövő!